MetallicGR

Νέα θέματα για την PC έκδοση του Mortal Kombat X

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα θέματα για την PC έκδοση του Mortal Kombat X]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG] Για πολλούς και διάφορους λόγους, η έκδοση του Mortal Kombat X για PC βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής και πρόσφατα η NetherRealm ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός major patch που θα διόρθωνε τα προβλήματα.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν το patch με όλες αυτές της διορθώσεις ήταν αυτό που κυκλοφόρησε χθες, πάντως όσοι το κατέβασαν θα διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν βοήθησε προς το καλύτερο, αλλά έσβηνε και τα save files των παικτών. Κατόπιν των έντονων διαμαρτυριών του κοινού, το patch αποσύρθηκε και διερευνάται το τι πήγε στραβά. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του developer High Voltage Software, το patch έχει αποσυρθεί μέχρι να εντοπιστεί η αιτία της απώλειας δεδομένων. Το studio απολογείται για το ατυχές γεγονός, εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο πρόβλημα και για οποιαδήποτε πρόοδο, θα ενημερώσει άμεσα τους gamers.

Τέλος, κάποιοι ανέφεραν ότι κατόπιν της εγκατάστασης του patch δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ορισμένες από τις αναλύσεις γραφικών που προσφέρει το Mortal Kombat X.

[img_alt=Νέα θέματα για την PC έκδοση του Mortal Kombat X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45417.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

άμα έχεις σκάσει τα 70 κοντά ευρώ που ζητάνε στο steam είναι για κλάματα

άμα τώρα την έχεις βγάλει με 18 ευρώ και απλά λες ας το δούμε είναι βατό

παντός σε εμένα δεν έχει κάνει προβλήματα..!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now