MetallicGR

Το World of Warcraft έχασε 2,9 εκ subscribers μέσα σε 3 μήνες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το World of Warcraft έχασε 2,9 εκ subscribers μέσα σε 3 μήνες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy1.jpg[/NEWS_IMG] Η ενημέρωση των εσόδων της Activision Blizzard αναφέρει μερικά στατιστικά για το World of Warcraft.

Στα 7.1 εκ. έπεσε ο αριθμός των συνδρομητών του πασίγνωστου MMO Warcraft of Warcraft όπως αναφέρει η Blizzard στα οικονομικά αποτελέσματα του δημοσιονομικού έτους 2015 που τελείωσε στις 31 Μαρτίου. Το "γερασμένο" για πολλούς WoW έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του το τελευταίο διάστημα καθώς η Blizzard προχώρησε σχετικά πρόσφατα και στην αύξηση της συνδρομής σε ορισμένες περιοχές όπως αυτή της Ευρώπης δυσαρεστώντας μεγάλη μερίδα των gamers.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο τίτλος συνεχίζει παρόλα αυτά να κρατάει σημαντικό ποσοστό gamers (τα 7.1 εκατομμύρια) οι οποίοι επωφελούνται από προσφορές και αντικείμενα που αποκαλύπτονται αρκετά συχνά από τη Blizzard.

[img_alt=Το World of Warcraft έχασε 2,9 εκ subscribers μέσα σε 3 μήνες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45466.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

2.9 εκατομμύρια άνθρωποι επανήλθαν στην πραγματικότητα hehe.gif

Χαχαχα, ακριβώς αυτό. Μου θύμισες το εξής:

CEO: I've this xyz vision for this company

Kernel Developer: If I had visions, I would go to see a doctor.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now