MetallicGR

Η BIOSTAR ανακοίνωσε την υποστήριξη των Godavari APUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η BIOSTAR ανακοίνωσε την υποστήριξη των Godavari APUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/biostar.jpg[/NEWS_IMG] Αναφέροντας μερικές από τις FM2+ μητρικές της που θα υποστηρίζουν εγγενώς τα νέα APUs της AMD.

Συγκεκριμένα, η BIOSTAR αναφέρει στο σχετικό press release της πως θα προσφέρει υποστήριξη για τους Godavari APUs στις υπάρχουσες FM2+ μητρικές όπως τις Hi-Fi A88W 3D, Hi-Fi A70U3P και Hi-Fi A68U3P. Οι νέοι Godavari APU αποτελούνται στην ουσία από επεξεργαστές Streamroller x86 αρχιτεκτονικής ενώ διατηρούν την ίδια ονομασία με τους Kaveri όπως ο A10-7850K ο οποίος συνοδεύεται και από μια Radeon R7 GCN 1.1 GPU.

Οι μητρικές παρέχουν όλες τις απαραίτητες συνδέσεις όπως LAN, PCI Express 3.0 x16, SATA 6Gb/s, και συνδεσιμότητα USB 3.0, ενώ για περισσότερες πληροφορίες για καθεμιά μπορείτε να δείτε από το παρακάτω link.

BIOSTAR :: Motherboard

[img_alt=Η BIOSTAR ανακοίνωσε την υποστήριξη των Godavari APUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45534.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Μεγαλύτερο τσίρκο από τις παλιές gigabyte δεν υπάρχει.. παίζει να απωλησαν αυτόν π της χρωματιζε κ να πήγε στην biostar?

Sent from my SM-N910C

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς είναι ακόμα εδώ. Από τότε έχει πάρει και προαγωγή :hehe:

Έλα μωρή Biostar!

Απλά δεν έχετε καταλάβει την ιδιοτροπία των Κινέζων...

Μπείτε σε ένα αμιγώς κινέζικο site και αν δεν πάθετε κοκομπλόκο από τα flash players, τα χρώματα και όλο το περιεχόμενο ανακατεμένο τότε οκ ίσως να έπρεπε να είστε Κινέζοι :hehe:

Αυτοί σκέφτονται με τον εξής τρόπο. Εϊναι μόνο μαύρη άρα ένα χρώμα. Εϊναι μαύρη, κίτρινη, μπλε, κόκκινη άρα 4 χρώματα. Άρα, 1-4 και παίρνουν αυτή με τα περισσότερα :hehe:

Edited by sofos1990
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now