MetallicGR

Στις 18 Ιουνίου θα εμφανιστούν οι AMD Radeon R9 300 Series GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 18 Ιουνίου θα εμφανιστούν οι AMD Radeon R9 300 Series GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Οι πρώτες νύξεις για την ημερομηνία εμφάνισης των νέων Radeon R9 300 Series είναι γεγονός!

Λίγο μετά την έκθεση Computex θα κάνουν την εμφάνισή τους οι νέες κάρτες γραφικών της AMD σύμφωνα με αναφορές που δημοσίευσε το WCCFTech. Οι GPUs για τις οποίες γίνεται λόγος εδώ και αρκετούς μήνες θα αποκαλυφθούν στις 18 Ιουνίου στην αρχή της gaming έκθεσης E3 που θα διεξαχθεί στο Los Angeles όμως στο Launch δε θα περιλαμβάνεται η Fiji XT. Η flagship κάρτα γραφικών της εταιρείας θα έχει τη δική της ημερομηνία η οποία έχει οριστεί στις 24 του ίδιου μήνα.

Οι Fiji XT θα είναι τουλάχιστον δύο μοντέλα όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα και θα εξοπλίζονται με μνήμη HBM πρώτης γενιάς μεγέθους 8GB. Παράλληλα το κορυφαίο μοντέλο θα διαθέτει 4096 stream processors και το μέγεθός της θα είναι αρκετά μικρό χάρη στην έλλειψη των "κλασικών" GDDR5 μνημών.

[img_alt=Στις 18 Ιουνίου θα εμφανιστούν οι AMD Radeon R9 300 Series GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45658.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now