MetallicGR

Οι εκδόσεις των Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι εκδόσεις των Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Στο επίσημο blog της η Microsoft αποκαλύπτει τις εκδόσεις του επερχόμενου λειτουργικού της Windows 10.

Αρχικά είναι η Windows 10 Home η οποία θα βρίσκεται στη πλειοψηφία των υπολογιστών, tablet και 2-in-1 συστημάτων. Η έκδοση θα περιλαμβάνει τις περισσότερες νέες προσθήκες που είδαμε και στις Technical Previews τους προηγούμενους μήνες όπως τον Microsoft Edge web browser, την Cortana για τις αναζητήσεις μας και το Continuum το οποίο μετατρέπει το γραφικό περιβάλλον από tablet mode σε desktop mode. Μαζί η Microsoft θα λανσάρει τα Windows 10 Pro και αντικαθιστούν τα Windows 8 Pro και ως γνωστόν συνοδεύονται από εφαρμογές και χαρακτηριστικά που χρειάζονται κυρίως σε επιχειρήσεις.

Ακολούθως, η έκδοση Windows 10 Enterprise αναμένεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες των μεγαλομεσαίων επιχειρήσεων. Θα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων.

Επίσης τα Windows 10 Mobile έρχονται για να αντικαταστήσουν (και να μετονομάσουν) τα Windows Phone και θα βρίσκονται εγκατεστημένα σε πολλές φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets. Παράλληλα, τα Windows 10 Mobile Enterprise θα προσφέρουν τα μέγιστα στους επιχειρησιακούς πελάτες smartphones και μικρών tablets. Εκτός από αυτές τις εκδόσεις, τα Windows 10 θα έρχονται και σε συσκευές που φέρουν πιστοποίηση για το Internet of Things (Windows 10 IoT Core) και θα εγκαθίστανται στο Raspberry Pi, στο Intel Galileo και σε πολλές ακόμα συμβατές συσκευές.

[img_alt=Οι εκδόσεις των Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45662.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now