MetallicGR

Τα Gaming Laptops της MSI θέλει να εξαγοράσει η Lenovo

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα gaming laptops της MSI θέλει να εξαγοράσει η Lenovo]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35425.jpg[/NEWS_IMG] Η μεγαλύτερη - σύμφωνα με τις πωλήσεις - εταιρεία υπολογιστών σκοπεύει να εξαγοράσει το τμήμα gaming laptops της MSI.

Η φήμη έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες μιλά για πιθανή εξαγορά του gaming laptop division της MSI από την Lenovo για τη τόνωση της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα. Προς το παρόν, τα κύρια έσοδα της Lenovo έρχονται από απλούς οικιακούς υπολογιστές για χρήστες με βασικές απαιτήσεις και φτάνουν μέχρι και επιχειρησιακά συστήματα αλλά και ultrabooks που φυσικά δεν απευθύνονται άμεσα στους gamers.

Καθώς όμως η αγορά (των gaming συστημάτων γενικά) φαίνεται να τα πηγαίνει καλά, η Lenovo θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να στήσει τη δική της επιχείρηση με άξονα τους gamers κάθε κατηγορίας, ενώ υπάρχουν αρκετοί που είναι επί χρόνια τώρα διστακτικοί στην αγορά κάποιου φορητού συστήματος αποκλειστικά για Gaming και αυτό λόγω των ισχυρών και οικονομικότερων σταθερών υπολογιστών.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε τα λόγια του Kian Salehi της MSI όταν ρωτήθηκε για το θέμα: "Τα Gaming laptops μας τα πηγαίνουν περίφημα και πιστεύουμε ότι είναι τα καλύτερα της αγοράς, οπότε ναι δε πιστεύω ότι ισχύει η φήμη".

[img_alt=Τα gaming laptops της MSI θέλει να εξαγοράσει η Lenovo]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45717.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now