MetallicGR

Ο πρώτος WHQL Driver για τα Windows 10 έρχεται από την NVIDIA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο πρώτος WHQL Driver για τα Windows 10 έρχεται από την NVIDIA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] O GeForce 352.84 WHQL της NVIDIA διατίθεται για τα Windows 10 και συμμορφώνεται με τα πρότυπα του νέου WDDM 2.0.

Φυσικά, ο νέος driver που αποκάλυψε η "πράσινη" μπορεί παράλληλα να τρέξει και περιεχόμενο DirectX 12 σε όλες τις υποστηριζόμενες GPUs και συγκεκριμένα τις Kepler και τις Maxwell. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιο ολοκληρωμένο project ή game που να βασίζεται στο εν λόγω API και η NVIDIA συνιστά τη χρήση μερικών demo, όπως τα Forza DX12 renderer, Fable Legends DX12 Game Demo, Witch Chapter 0 DX12 SLI_support, King of Wushu DX12 καθώς και το Unreal Engine Race DX12 demo, ενώ ολοκληρωμένα games θα δούμε προς το τέλος του έτους.

Επιπλέον, διέθεσε και έναν δεύτερο, game ready driver GeForce 352.86 WHQL για τις υπόλοιπες εκδόσεις του λειτουργικού της Microsoft και για το game The Witcher 3: Wild Hunt το οποίο θα βρίσκεται στον "αέρα" αύριο 19 Μαΐου.

Για να κατεβάσετε τον driver αρκεί να πατήσετε εδώ για τις Desktop κάρτες και εδώ για τις Mobile GPUs.

[img_alt=Ο πρώτος WHQL Driver για τα Windows 10 έρχεται από την NVIDIA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45766.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now