MetallicGR

Firefox OS βρίσκεται στο εσωτερικό των νέων Smart TVs της Panasonic

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Firefox OS βρίσκεται στο εσωτερικό των νέων Smart TVs της Panasonic]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general6.jpg[/NEWS_IMG] Οι νέες 4K Smart TVs της Panasonic έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζονται σε καταστήματα στην Ευρώπη.

Αποκαλύφθηκαν πρόσφατα στη περασμένη CES και πρόκειται για μοντέλα με αναλύσεις 4K και φέρουν γνώριμα ονόματα όπως Viera οι οποίες θα έρχονται στις 55 ίντσες αλλά και στις 65 ίντσες με curved σχεδίαση για οπτική εμπειρία υψηλού επιπέδου. Η αγορά των smart TVs έχει αρκετό ανταγωνισμό, με κύριους εκπροσώπους από την Google, την Apple και τη Samsung με το Tizen, ενώ τα συγκεκριμένα μοντέλα φέρουν το open source λειτουργικό σύστημα της Mozilla το οποίο έρχεται εφοδιασμένο με αρκετές HTML5 εφαρμογές, όπως το Netflix και το Hulu, ενώ δεν απουσιάζει και ο Firefox browser.

Ταυτόχρονα εκτός από αυτές τις τεχνολογίες, η Panasonic εξοπλίζει τις τηλεοράσεις με ιδιόκτητα χαρακτηριστικά για αυξημένη πιστότητα χρωμάτων από ειδικούς της βιομηχανίας των ταινιών. Τέλος, τέτοιου τύπου τηλεοράσεις αναμένονται σε σχετικά υψηλές τιμές και στοχεύουν σε πολύ συγκεκριμένο κοινό.

[img_alt=Firefox OS βρίσκεται στο εσωτερικό των νέων Smart TVs της Panasonic]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45718.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Έχεις κανείς "έξυπνη" TV που να μην έχει παντελώς ανάπηρο software; :hehe:

Τελευταία φορά που ασχολήθηκα με μια Samsung με είχε πιάσει νευρικό γέλιο με τις ακυρότητές της...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now