MetallicGR

Νέο Chrome με βελτιστοποιημένη διαχείριση RAM υπόσχεται η Google

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέον Chrome με βελτιστοποιημένη διαχείριση RAM υπόσχεται η Google]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Η ομάδα ανάπτυξης του Google Chrome θέλει να δώσει τέλος στο σχεδόν αιώνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του δημοφιλούς browser με τη RAM.

Το εν λόγω "πρόβλημα", που εντείνεται ειδικά σε συστήματα με 4GB ή λιγότερο οφείλεται κυρίως στην συνήθεια του browser να ανοίγει κάθε ιστοσελίδα (tab) σε ξεχωριστό process κάτι που δυσχεραίνει την χρήση του όχι μόνο στα PCs που προαναφέραμε, αλλά και σε smartphones, tablets αυξάνοντας κατά πολύ την κατανάλωση. Συγκεκριμένα σε ένα QnA στο Reddit, ένας engineer της Google απάντησε σε πολλές ερωτήσεις χρηστών λέγοντας πως: "Εργαζόμαστε ενεργά στην μείωση της χρήσης της μπαταρίας σε φορητές συσκευές και ερευνούμε το γεγονός όταν ο Chrome βρίσκεται στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο".

Βέβαια, από πέρυσι, η διαχείριση της μνήμης του περιηγητή έχει βελτιωθεί σημαντικά με τα συνεχώς νέα releases από πλευράς Google και ευελπιστούμε να συνεχίσει να βελτιώνεται και στις επόμενες εκδόσεις.

[img_alt=Νέον Chrome με βελτιστοποιημένη διαχείριση RAM υπόσχεται η Google]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45779.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now