MetallicGR

Η GIGABYTE παρουσιάζει τη νέα της dual socket Workstation μητρική

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η GIGABYTE παρουσιάζει τη νέα της dual socket Workstation μητρική]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte22.jpg[/NEWS_IMG] Με τα LGA 2011-3 sockets και το Intel C612 chipset, η μητρική στοχεύει στους επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται με βαριές εφαρμογές.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσει κάποιος μια dual socket μητρική. Τις περισσότερες φορές, ο υποψήφιος αγοραστής είναι επαγγελματίας και ασχολείται με επεξεργασία βίντεο ή κάποια άλλη βαριά εφαρμογή όπως VMs ή είναι overclocker και θέλει να σπάει ρεκόρ στο GPU PI και το HWBot Prime benchmark. Η MW70-3S0 όπως είναι το πλήρες όνομα της μητρικής μπορεί να τους περισσότερους επεξεργαστές του 2011-3 socket, ενώ οι υποστηριζόμενοι Xeon (Haswell Ε5-2600 V3) μπορούν να τοποθετηθούν και σε ζευγάρια για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις.

Διαθέτει τρεις θύρες PCIe με υποστήριξη NVIDIA SLI & AMD CrossFireX διατάξεων και σε Gen3 x16 bandwidth για να μην χάνεται ούτε frame, από τη 3D modeling εφαρμογή! Εφοδιάζεται με SAS12Gb/s storage θύρες για τα drives και υπάρχουν 16 DIMM για μνήμες DDR4 με συχνότητα έως 2133MHz.

[img_alt=Η GIGABYTE παρουσιάζει τη νέα της dual socket Workstation μητρική]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45831.png[/img_alt]

[img_alt=Η GIGABYTE παρουσιάζει τη νέα της dual socket Workstation μητρική]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45832.png[/img_alt]

[img_alt=Η GIGABYTE παρουσιάζει τη νέα της dual socket Workstation μητρική]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45833.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε καμία πληροφορία εκ των έσω (@sofos1990) σχετικά με ???, $$$ ? Και το χρωματάκι ταιριάζει γάντι με ένα κουτί που έχω στη ντουλάπα εδώ και αρκετούς μήνες :drool:

Να φανταστώ ότι ο @sofos1990 έχει ήδη έτοιμο GpuPi 1B στο 1:10 και κάτω;

Link to comment
Share on other sites

Έλεγα να το γράψω...μπλέ της θάλασσας έρχεται και καλοκαίρι..γεια σου ρε gigabyte κάποιες συνήθειες δεν ξεπερνιούνται ποτέ :)

Link to comment
Share on other sites

βασικά εμένα μόνο τα κόκκινα σατα με χαλάνε αλλά εδώ που τα λέμε server mobo είναι εκεί που θα μπει δεν θα την βλέπει κάνεις :hehe:

[MENTION=1118]venisk[/MENTION]

766488.jpg

είπαμε συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Σε server μητρική που την δουλεύεις από άλλο pc συνήθως δύσκολα κοιτάς το χρώμα. Δεν έχω ιδέα για την τιμή.

Όχι, ακόμα το gpupi. Έχω αλλά βάσανα τώρα...Μετά την Computex τα server mobos. Παλεύω με τον 2699 v3 και το bclk hehe

Link to comment
Share on other sites

Δεν περνάει το 109.3 και το θεωρητικό όριο είναι το 110 όταν είναι όλα τέρμα χαμηλά οπότε προβληματίζομαι. Από τις λίγες φορές που δεν μπορώ να περάσω τα όρια στα χαρτιά :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now