MetallicGR

Ενεργοποιήστε το HairWorks στο Witcher 3 σε AMD GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Χρησιμοποιήστε το HairWorks στο Witcher 3 σε AMD GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί η επιλογή χωρίς να πληγούν σημαντικά οι επιδόσεις σε AMD hardware.

Στο Reddit εμφανίστηκε ένας οδηγός για την ενεργοποίηση του NVIDIA HairWorks σε μη υποστηριζόμενο hardware όπως είναι οι κάρτες της AMD. Το χαρακτηριστικό δύναται να ενεργοποιηθεί μέσα από τον Catalyst με ένα απλό προφίλ στο witcher3.exe ρυθμίζοντας το Tessellation Mode από x2 έως x16. Βέβαια για να μπορέσει μια AMD κάρτα να φτάσει την ποιότητα μιας NVIDIA κάρτας θα χρειαστεί να αυξήσει στο τέρμα το tessellation (x16).

Η ενεργοποίηση θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από μια non Maxwell κάρτα γραφικών (όπως οι Kepler) οι οποίες εμφανίζουν και αυτές χαμηλές επιδόσεις στο εν λόγω game με το HairWorks στο "on".

[img_alt=Χρησιμοποιήστε το HairWorks στο Witcher 3 σε AMD GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45865.png[/img_alt]

[img_alt=Χρησιμοποιήστε το HairWorks στο Witcher 3 σε AMD GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45864.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Και όμως δουλεύει. Με Asus R9270X 2G εγώ χωρίς προφίλ 28 frames se High.

Με προφίλ και χ8 38 Frames

Με προφίλ και χ4 41-42 Frames . Όλα με το HairWorks στην Μεσαία ρυθμιση και High ολα τα υπολοιπα σε Ultra δεν δοκιμασα (έτσι και αλλιώς όταν την πήρα δεν ζητούσα Ultra αλλα με High είμαι ικανοποιημένος).

Link to comment
Share on other sites

Τελικά λάθος έκανα (όχι για το αν δουλεύει το Tip....αυτό δουλέυει όπως προανέφερα) . Αλλά τελικά με κλειστο το HairWorks σε High και κλειστα τα Blur (μια και με ζαλίζουναι).

Είμαι στα 40-44 Frames Σταθερα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now