MetallicGR

Η NVIDIA δίνει δωρεάν κόπιες του Witcher 3 μέσω του GeForce Experience

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NVIDIA δίνει δωρεάν κόπιες του Witcher 3 μέσω του GeForce Experience]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Ειδικά στους κατόχους GTX Titan X καρτών γραφικών, η NVIDIA προσφέρει δωρεάν κλειδιά του The Witcher 3: Wild Hunt.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε τη τελευταία έκδοση του GeForce Experience καθώς και τους πιο πρόσφατους drivers στο σύστημά σας (έρχονται σε ένα πακέτο και τα δύο), το οποίο θα πρέπει να φοράει την Titan X κάρτα γραφικών. Το εικονίδιο Rewards θα εμφανιστεί στον client και έτσι θα μπορείτε να λάβετε τον πολυπόθητο κωδικό για να τον εξαργυρώσετε μέσω του GOG.com. Η προσφορά ισχύει για όσους έχουν αγοράσει μια Titan X τους τελευταίους δύο μήνες.

Η προσφορά απαιτεί την εγκατάσταση του GF Experience για να πάρετε μια γεύση από τα ειδικά εφέ της NVIDIA όπως το HairWorks και το APEX clothing αλλά και το προηγμένο σύστημα καταστροφών. Οι οδηγίες περιγράφονται εδώ.

[img_alt=Η NVIDIA δίνει δωρεάν κόπιες του Witcher 3 μέσω του GeForce Experience]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45858.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Και από AMD γίνεται. :hehe:

ωραία το κατέβασα ήδη με την AMD r7 240 μου, αλλά φαίνεται πως κόλλησε ιό και μου κοψε μνήμη από την κάρτα... 0.5 Gb για την ακρίβεια, any clue?

Link to comment
Share on other sites

Για να σου στείλει κάποιος έναν κωδικό θα πρέπει να έχει μια Titan X για να κάνει redeem - και ειδικά στην Ελλάδα δε νομίζω να είναι πάρα πολλοί.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now