MetallicGR

Λεπτή σαν χαρτί η νέα HDTV της LG

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Λεπτή σαν χαρτί η νέα HDTV της LG]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lgtv.jpg[/NEWS_IMG] Η LG Electronics οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο της εικόνας παρουσιάζοντας μια νέα τηλεόραση 55 ιντσών η οποία έχει πάχος λιγότερο από ένα χιλιοστό.

Η εταιρεία το καταφέρνει με την χρήση της τεχνολογίας OLED και είναι σχετικά ευλύγιστη ενώ μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στην παρεχόμενη μαγνητική επιφάνεια. Η τηλεόραση μετά μπορεί να κολλήσει όπως ένα μαγνητάκι σε ένα ψυγείο. Το κόστος που έχει μια OLED τηλεόραση ή οθόνη είναι ιδιαίτερα υψηλό και εταιρείες όπως η Samsung και η Sony έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν προτάσεις βασισμένες στην ίδια τεχνολογία χωρίς μεγάλη επιτυχία. Το proof of concept αυτό της LG είναι αρκετά ενδιαφέρον αφού μέχρι στιγμής οι περισσότερες OLED τηλεοράσεις που ήρθαν στην αγορά. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το βάρος της δεν ξεπερνάει τα 2kg ενώ διακρίνεται για την ευκολία χρήσης της!

[img_alt=Λεπτή σαν χαρτί η νέα HDTV της LG]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45867.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Κάπου στην αποθήκη του εξοχικού μας, πρέπει να υπάρχει μία Wega... εκεί να δεις proof of concept και πόσα έμπλαστρα χρειαζόσουν για να την κουνήσεις :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now