MetallicGR

Τι PC χρειάζεστε για να τρέξετε το Oculus Rift;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τι PC χρειάζεστε για να τρέξετε το Oculus Rift;]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Ο Chief Architect της Oculus προτείνει το PC που χρειάζεστε για να τρέξετε το Rift.

Το Oculus Rift αναμένεται να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι ενός υπολογιστή και ειδικά ενός gaming συστήματος τα επόμενα χρόνια. Ο κόσμος της εικονικής πραγματικότητας φαίνεται να έχει συναρπάσει αρκετούς στον χώρο και η Oculus σε συνεργασία με το Facebook αλλά και με γνωστά gaming studios και πολυεθνικές, αναπτύσσουν λογισμικό και παιχνίδια που θα διευκολύνουν τη καθημερινότητά μας σε πολλούς τομείς. Ο Chief Architect της Oculus Atman Binstock ανέφερε τα προτεινόμενα PC Specs που χρειάζονται για να ευχαριστηθούμε το Oculus Rift.

Η κάρτα γραφικών που προτείνεται είναι μια GTX 970 της NVIDIA ή μια AMD Radeon R9 290 ή ταχύτερη, καθώς και ένας επεξεργαστής Intel Core i5 4590 ή καλύτερος. Παράλληλα καλό είναι το σύστημα να εφοδιάζεται με τουλάχιστον 8GB RAM αλλά και οθόνη 1080p 60Hz και με τα παραπάνω, θα μπορείτε να απολαύσετε συμβατές εφαρμογές και games με υψηλή ποιότητα χωρίς παραχωρήσεις, όπως ακριβώς ανέφερε στο blog post του ο Binstock.

[img_alt=Τι PC χρειάζεστε για να τρέξετε το Oculus Rift;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45897.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now