MetallicGR

Οι ημερομηνίες εμφάνισης των Intel Skylake

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι ημερομηνίες εμφάνισης των Intel Skylake CPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Οι πηγές πιστεύουν πως η αποκάλυψη των περισσότερων chip θα γίνει την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια του IDF.

Στο Σαν Φρανσίσκο θα αποκαλυφθούν οι νέοι επεξεργαστές της Intel, αρχιτεκτονικής Skylake και ανάμεσά τους θα δούμε και τα πολυπόθητα μοντέλα Core i7 6700K και Core i5 6600K οι οποίοι θα έχουν ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και θα τοποθετούνται σε ολοκαίνουριο socket, το LGA 1151. Όπως αναφέρουν Κινέζικα μέσα, μαζί τους θα εμφανιστούν και οι Skylake-Y καθώς και οι Skylake-U με τους πρώτους να τοποθετούνται σε mini PCs και passively cooled συστήματα (φορητά και μη), ενώ οι δεύτεροι θα είναι η νέα γενιά των Core M για επίσης μικρά laptops.

Όπως και πέρυσι με το λανσάρισμα των Haswell-E, έτσι και φέτος, τον Αύγουστο θα έχουν όλες τις πληροφορίες για τους χρονισμούς, τις συνοδευόμενες GPUs και μέσα στον Σεπτέμβρη θα γίνουν διαθέσιμοι στην αγορά.

[img_alt=Οι ημερομηνίες εμφάνισης των Intel Skylake CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45901.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

ναι ειδικά στο multithread :hehe: στα games και σε κανένα super pi μπορεί .

άσε να δούμε τι σος θα βάλει πάλι ανάμεσα στον πυρήνα και στο καπάκι .

δεν την μάθατε ακόμα την ιντελα μου φαίνεται. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now