MetallicGR

Μέτριων "επιδόσεων" Surface 3 διατίθεται στην Ευρωπαϊκή αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μέτριων επιδόσεων Surface 3 διαθέτει στην Ευρώπη η Microsoft]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Στοχεύοντας τους λιγότερο απαιτητικούς χρήστες που θέλουν να γευτούν την ομολογουμένως πολύ στιλάτη συσκευή.

Το Surface 3 έρχεται κανονικά σε δύο εκδόσεις, μια με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 2GB RAM, καθώς και άλλη μια με 128GB stoage και 4GB RAM με σημαντικά μεγαλύτερη τιμή. Πλέον και στην αγορά της Γερμανίας, οι καταναλωτές βρίσκουν και μια ακόμη έκδοση στα καταστήματα με 64GB storage και 4GB RAM και το αποκαλούν το "midrange" Surface 3.

Σύμφωνα με το BetaNews, το νέο midrange σύστημα πωλείται προς 659?, έναντι 599? της μικρότερης έκδοσης και σαφώς φθηνότερα από το μοντέλο των 719? και των 128GB και αναφέρονται στην non-LTE εκδόσεις. Η νέα έκδοση δε φέρει μαζί και το αντίγραφο του Office 365. Η 3η έκδοσςη του tablet εμφανίστηκε πριν από δύο περίπου μήνες και στην ουσία πρόκειται για τη φθηνή εναλλακτική του Pro που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, στην περσινή Computex.

[img_alt=Μέτριων επιδόσεων Surface 3 διαθέτει στην Ευρώπη η Microsoft]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45949.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

ακριβο για αυτα που προσφερει δυστυχως... πιστευω οτιδηποτε Atomοειδες θα πρεπει να εχει ταβανι τα 500 ευρω στην ισχυροτερη του εκδοση, για να μην πουμε και για την εξωφρενικη τιμη του type cover...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now