MetallicGR

Νέα φωτογραφία της Fiji GPU διαρρέει

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα φωτογραφία της Fiji GPU διαρρέει]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Μιλάμε πλέον για επίσημο υλικό αφού ανέβηκε από τον Johan Andersson της Frostbite.

Ο Σουηδός Technical Director της Frostbite Johan Andersson έχει στην κατοχή του την νέα κάρτα γραφικών της AMD με κωδική ονομασία Fiji και αφού την παρέλαβε, δε δίστασε να αναρτήσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Η κάρτα που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε φυσική μορφή, αφού όλες οι προηγούμενες εικόνες ήταν renders έχει το λεπτό προφίλ που είδαμε νωρίτερα, αλλά και την ίδια εμφάνιση της κατά τα άλλα fake εικόνας που εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα. Η Frostbite συνεργάζεται εδώ και αρκετό καιρό με την AMD σε γνωστούς AAA τίτλους όπως το Battlefield οπότε το γεγονός ότι βρίσκεται στην κατοχή τους δεν προκαλεί έκπληξη.

Με την Computex και την E3 να πλησιάζουν, αναμένουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες και leaks από διάφορες πηγές γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι!

[img_alt=Νέα φωτογραφία της Fiji GPU διαρρέει]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45962.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Για κάποιο λόγο μου είναι εντελώς αδιάφορη αυτή η "νέα" σειρά, το μόνο που με ενθουσιάζει αυτή τη στιγμή είναι pascal και greenland.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now