Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα benchmarks της AMD Fiji XT GPU]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Μπροστά από την Titan X της NVIDIA βρίσκεται η Fiji XT κάρτα γραφικών της AMD σύμφωνα με νέο "leak" του Chiphell.

Φρέσκα benchmarks της AMD Radeon Fiji XT κάρτας γραφικών έρχονται στην επιφάνεια από το Chiphell και μας δείχνουν τις συνολικές επιδόσεις σε 19 παιχνίδια σε ανάλυση 4K, με αντιπάλους την Titan X αλλά και την GTX 980 Ti. Η νέα κάρτα γραφικών της AMD με την HBM μνήμη έχει επιδόσεις περίπου 3% πάνω από την Titan X και ~13% από την GTX 980 Ti η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες από το πράσινο στρατόπεδο.

Σύμφωνα με τα (αμφιλεγόμενα πάντα) γραφήματα που εμφανίστηκαν στο forum του Chiphell, η Fiji XT GPU ξεπερνάει την GTX 980 της NVIDIA για 38%. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μαζί με τις gaming επιδόσεις, υπάρχει και ένα γράφημα που αναφέρεται στην κατανάλωση των καρτών. Συγκεκριμένα, η φημολογούμενη Radeon R9 390X έχει κατανάλωση 289W, πολύ κοντά στην προηγούμενης γενιάς 290X (292W) και μετρήθηκε στο πολύ βαρύ benchmark, Metro Last Light.

[img_alt=Νέα benchmarks της AMD Fiji XT GPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46046.png[/img_alt]

[img_alt=Νέα benchmarks της AMD Fiji XT GPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46047.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Γύρω στα 200 θα ναι η διαφορά ρε απλά δεν το λένε...

μαζεψε τους αλλους πρασινους και ανοιξτε μια ΜΚΟ να σωσετε τον πλανητη απο την καταναλωση των gpu. :hehe::hehe:

Link to comment
Share on other sites

μαζεψε τους αλλους πρασινους και ανοιξτε μια ΜΚΟ να σωσετε τον πλανητη απο την καταναλωση των gpu.

Δείξε μου που γράφω ότι με ενδιαφέρει η κατανάλωση..ο θόρυβος με ενοχλεί κ δύσκολα θα ανεχτώ κάρτα ξανά που να κάνει σαν καράβι. Θα μπορούσα να την βάλω στο νερό αλλά τσάμπα κόπος για 7-8 μήνες που θα την κρατήσω.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι έτοιμος.. (άμα πουληθεί) να δώσω την 290 και λεω να παω σε 290Χ 8GB η 970 G1..

Τι πρωτείνεται? και το βάζω εδώ γιατί είδαμε ότι FIJI XT 390X θα κάνει 800++ και η 390 η απλή θα είναι 290Χ 8GB? αλλά ίδιο Chip μιλάμε τώρα.. άρα ποιός ο λόγος να πας σε 390 αφού το 290Χ θα είναι το ίδιο?

Link to comment
Share on other sites

γνωμη μου ειναι να μη κανεις τιποτα αν δε δεις το τελικο line up, τιμες κλπ. εξαρταται και απο την αναλυση που παιζεις ή εχεις σκοπο να παιξεις.

Link to comment
Share on other sites

1920x1080 παίζω..

Αλλά έχω 3ις οθόνες.. Χρησιμοποιώ το OpenCL για Editing Video.. (Νομίζω έιναι πιο ανώτερο από CUDA) Streaming κιόλας με VCE..

Αλλά το κακό με την AMD είναι ότι μας έχεις χαλάσει στους Drivers δεν μπορώ να πάιξω Project Cars για παράδειγμα επειδή δεν έχει Support ούτε για Witcher περιμένουμε να βγάλουν κανα BETA τις προκοπης μπας και δούμε άσπρη μέρα..

Αλλα γενικά και από λεφτά είμαστε Limited αλλά και τώρα υπάρχει το ρευστό για αυτό ειμαι λίγο σε αναμένα κάρβουνα..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now