MetallicGR

Δύο κάμερες θα έχει το Apple iPhone 6S

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύο κάμερες θα έχει το Apple iPhone 6S]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας και εμφανίζουν το φημολογούμενο iPhone 6S smartphone της Apple να φέρει δύο κάμερες στο πίσω μέρος.

Καθώς οι φήμες για τα προϊόντα της Apple έχουν ηρεμήσει, ένα νέο leak έρχεται για να μας αφυπνίσει - και να μας βάλει πάλι στον ίσιο δρόμο. Ο λόγος για τις παρακάτω φωτογραφίες που εμφανίστηκαν και δείχνουν το υποτιθέμενο iPhone 6S της Apple, με δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Σε προηγούμενες αναφορές είχαμε μάθει πως η Apple σκοπεύει να αυξήσει κατακόρυφα την ποιότητα της ενσωματωμένης φωτογραφικής μηχανής που φέρουν τα iPhone της, κάτι που "επισφράγισε" με την εξαγορά μιας μεγάλης εταιρείας παραγωγής φωτογραφικών φακών.

Βέβαια το εν λόγω leak μας δείχνει δύο κάμερες και όχι "μια και καλή" κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως το νέο iPhone 6S θα μπορεί να καταγράψει 3D video.

Οι φήμες για DSLR ποιότητα στα επόμενα iPhone συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα, ενώ την ίδια στιγμή η Apple διατηρεί τα χαρτιά της κλειστά όσον αφορά το θέμα.

[img_alt=Δύο κάμερες θα έχει το Apple iPhone 6S]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46098.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

3D video με τόσο μικρή απόσταση στις κάμερες, θα είναι ως μη γενόμενο. Όσο μεγαλύτερη η απόσταση, τόσο μεγαλύτερο το βάθος πεδίου που μπορεί να δώσει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now