MetallicGR

Η Microsoft δείχνει ενδιαφέρον για την BlackBerry

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft δείχνει ενδιαφέρον για την BlackBerry]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα της Microsoft για την εξαγορά της BlackBerry καθώς η πρώτη σκέφτεται να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη για την απόκτησή της.

Φήμες θέλουν την Microsoft αλλά και μερικές ακόμα εταιρείες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση της BlackBerry. Συγκεκριμένα πριν από μερικές μέρες οι Xiaomi, Lenovo και Huawei λέγεται ότι πήραν θέση για να διεκδικήσουν την BlackBerry, γνωστή και με το όνομα Research in Motion. Η Microsoft φαίνεται να κυνηγά συγκεκριμένα πράγματα με την εξαγορά αυτή, όπως το portfolio στον τομέα Internet of Vehicles (IoV) καθώς και τις mobile πλατφόρμες που έχει αναπτύξει με τα χρόνια.

Η BlackBerry υπήρξε για πολλά χρόνια η νούμερο ένα επιλογή των επαγγελματιών χάρη στα λειτουργικά και email friendly τηλέφωνά της, όμως τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τεράστιες πιέσεις από τις μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως είναι η Apple, η Microsoft αλλά και άλλες ανερχόμενες κατασκευάστριες εταιρείες, μερικές από τις οποίες ενδιαφέρονται τώρα για την εξαγορά της!

[img_alt=Η Microsoft δείχνει ενδιαφέρον για την BlackBerry]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46112.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Blackberry και βαθιά το χέρι στην τσέπη...nooooot!!!

Εδώ η Microsoft(βασικά ίδρυμα που ανήκει στον Gates) χρηματοδοτεί την ανάπτυξη προφυλακτικού νεας γενιάς με εξελιγμένα υλικά. Τώρα, αν πάρει και την Blackberry δεν νομίζω ότι μας καίει πιο πολύ από τα νέα προφυλακτικά :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now