MetallicGR

Έκλεισε τα 35 ο Pac-Man

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έκλεισε τα 35 ο Pac-Man]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure2.jpg[/NEWS_IMG] Ήταν 22 Μαΐου 1980, όταν στις αίθουσες των arcades έκανε την εμφάνισή του ένας τύπος κίτρινου χρώματος σε σχήμα μπάλας.

Ανοιγόκλεινε συνεχώς το στόμα του καταβροχθίζοντας τελίτσες, φρούτα, ακόμα και εχθρούς που τους μεταμόρφωνε πρώτα σε μπλε πλάσματα όταν κατάπινε αμάσητες εκείνες τις ειδικές παστίλιες που αναβόσβηναν. Οι Blinky, Inky, Pinky και Clyde τον κυνηγούσαν συνεχώς. Μερικές φορές κατάφερναν να τον στριμώξουν και να του αφαιρέσουν μια ζωή, όμως τις περισσότερες, ο κίτρινος ήρωας τους έδινε ένα καλό μάθημα. Αν δεν έχετε ακόμα καταλάβει περί τίνος διαβάζετε τόση ώρα, η απάντηση είναι για το Pac-Man, το arcade που γνώρισε τεράστια επιτυχία και σήμερα αποτελεί ένα μεγάλο franchise, με πολλά sequels και spin offs.

Δημιουργός του Pac-Man ήταν ο Toru-Iwatami και developer η γνωστή σε όλους Namco. Με αφορμή λοιπόν τα 35α γενέθλια του ήρωα, στο app store θα βρείτε μια ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής που την Πρωταπριλιά έφερε τον Pac-Man για πρώτη φορά στα Google Maps. H εφαρμογή διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία επί πληρωμή και μία δωρεάν Lite έκδοση.

[img_alt=Έκλεισε τα 35 ο Pac-Man]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46114.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχετε ακόμα καταλάβει περί τίνος διαβάζετε τόση ώρα, η απάντηση είναι για το Pac-Man,

Ή αλλάξτε πλανήτη δεν ανήκετε εδώ το ίδιο κάνει :hehe:

Link to comment
Share on other sites

εκτος απο τις τελιτσες ετρωγε και το μεταλο μας, αλλα χαλαλι του! απο τα καλυτερα και πιο σπα....ικα, μαζι με το bubble, games που εχω παιξει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now