Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Galaxy S6 Edge: Iron Man edition]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα έκδοση του Galaxy S6 Edge της Samsung είναι υπερπαραγωγή και συνοδεύεται από επίσημο unboxing video, προστατευτική θήκη και wireless charging συσκευή που μοιάζει με το Arc.

Η ειδική έκδοση του νέου smartphone της εταιρείας εμφανίζεται στο επίσημο unboxing video στο YouTube. Το flagship smartphone έρχεται στα δύο βασικά χρώματα του Iron Man, βαθύ κόκκινο και χρυσό και συνοδεύεται από ένα wireless charging dock με φωτιζόμενο logo του Arc reactor. Το limited edition κουτί της Samsung έχει μέσα και έναν φορτιστή, οδηγίες χρήσης αλλά και ένα διάφανο shell back cover για τη προστασία της συσκευής, χωρίς όμως να κρύβει το πανέμορφο logo της πίσω όψης. Η πολυτελής έκδοση θα εμφανιστεί μόνο στην αγορά της Ν. Κορέας, της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ με τη τιμή του να παραμένει άγνωστη.

Μπορείτε να δείτε το video παρακάτω:

<iframe width="760" height="428" src="https://www.youtube.com/embed/wB6MId15cpo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now