MetallicGR

Η Cortana έρχεται σε περισσότερες πλατφόρμες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Cortana έρχεται σε περισσότερες πλατφόρμες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Απρόσκοπτη λειτουργία σε Android, iOS και φυσικά Windows υπόσχεται η Microsoft με την ψηφιακή βοηθό Cortana.

Η Microsoft αποκάλυψε την ψηφιακή βοηθό Cortana μαζί με τα Windows Phone 8.1 πριν από αρκετό καιρό και τώρα θέλει να τη φέρει και σε περισσότερες πλατφόρμες. Η εταιρεία με έδρα το Redmond έχει πραγματοποιήσει γενναία βήματα μπροστά με τα νέα Windows 10 και αρκετά δημοσιεύματα τη θέλουν να επιτυγχάνει τον σκοπό της και σε αυτό βοηθά όχι μόνο το νέο UI και οι άπειρες νέες δυνατότητες, αλλά και η υποστήριξη νέων τεχνολογιών και τέλος της Cortana. Η Cortana σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από πλευράς Microsoft θα έρθει σε iOS αλλά και Android συσκευές μετά την είσοδο του λειτουργικού συστήματος στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι.

Αφού θα συμβεί αυτό, σίγουρα η πρώτη σκέψη πολλών είναι τι θα γίνει με τις native βοηθούς των εν λόγω OS όπως του Siri και του Google Now. Η Microsoft δε θέλει να εκτοπίσει όπως αντιλαμβάνεστε τις εγγενείς εφαρμογές από τα παραπάνω λειτουργικά, όμως α' ότι φαίνεται θέλει να φέρει μια αξιοπρεπή και μια universal εφαρμογή η οποία θα επικοινωνεί με άλλες συσκευές, κάνοντας sync ειδοποιήσεις και άλλο περιεχόμενο ακόμα και αν το smartphone δεν ανήκει στο οικοσύστημα της Microsoft. Επιπλέον, η Cortana θα μπορεί αυτόματα να εγκαθιστά τις υπόλοιπες εφαρμογές της Microsoft στην Android και iOS συσκευή σας για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Σημαντική αναβάθμιση αποτελεί η Music εφαρμογή της Microsoft η οποία δε θα χρειάζεται μηνιαία συνδρομή για να λειτουργήσει σωστά.

[img_alt=Η Cortana έρχεται σε περισσότερες πλατφόρμες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46201.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now