MetallicGR

Πέφτουν οι τιμές των DRAM μετά από πολλούς μήνες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πέφτουν οι τιμές των DDR3 RAM μετά από πολλούς μήνες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general5.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από 26 μήνες συνεχούς ανόδου, οι τιμές των DDR3 επιστρέφουν σε πιο "εύπεπτα" επίπεδα σύμφωνα με αναφορές των Digitimes.

Οι πλημμύρες της Ταϊλάνδης και η φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο της Hynix το 2011 και 13 αντίστοιχα ώθησαν τις τιμές των DDR3 και γενικά των DRAM σε διαστημικούς αριθμούς μέχρι και το Q2 του τρέχοντος έτους, όπου τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο, λόγω της μειωμένης ζήτησης στην αγορά των PCs. Αναφέρεται, ότι μέσα στο Q2 οι τιμές έπεσαν κατά 9% και τώρα είναι η ιδανική περίοδος για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει το σύστημά του με περισσότερη RAM τεχνολογίας DDR3, αφού οι τιμές έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του Q2 του 2013.

Κατά τη σχολική περίοδο, η ζήτηση υπολογιστών αναμένεται να αυξηθεί με τις τιμές να δέχονται μια μικρή αύξηση ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παραγωγή του νέου iPhone της Apple όπως υποστηρίζουν και οι Digitimes.

[img_alt=Πέφτουν οι τιμές των DDR3 RAM μετά από πολλούς μήνες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46214.png[/img_alt]

[img_alt=Πέφτουν οι τιμές των DDR3 RAM μετά από πολλούς μήνες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46215.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

μμ άντε να δούμε τι θα γίνει,

80 ευρο έπαιρνες 16gb.. και τώρα 8

λογικό να μην υπάρχει τοση ζητήσει..

+ ο κοσμος δεν αγοράζει ποια pc,laptop

όμως με την πτώση του ευρο θα μιλάμε για ίδιες τιμές σε εμάς...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now