MetallicGR

Η AMD Fiji XT ποζάρει για άλλη μια φορά στον φακό

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD Fiji XT ποζάρει για άλλη μια φορά στον φακό]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Μια νέα ανεπίσημη φωτογραφία της επερχόμενης κάρτας γραφικών εμφανίστηκε στο internet, ενώ από την άλλη η AMD teas-άρει για άλλη μια φορά τους gamers με ένα σχετικό βίντεο στο Twitch.

Η Fiji XT GPU της AMD έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής αρκετό hype, κυρίως λόγω της νέας αρχιτεκτονικής της μνήμης, με την εταιρεία να αφήνει πίσω τις GDDR5 για χάρη των νέων HBM stacks που αυξάνουν το bandwidth σε διαστημικούς αριθμούς. Μεγάλο μέρος της κάρτας εμφανίστηκε πρόσφατα από τον Technical Director της Frostbite Johan Andersson στο Twitter, και μόλις σήμερα βλέπουμε την ολοκληρωμένη μορφή της που εμφανίστηκε σε forum. Η κάρτα διαθέτει δύο εισόδους/εξόδους για τις σωληνώσεις της υδρόψυξης που οδηγούν σε ένα ψυγείο 120mm συνοδευόμενο από αντίστοιχων διαστάσεων ανεμιστήρα PWM. Η εταιρεία σταματά να προσφέρει θύρες DVI με τη νέα high end κάρτα γραφικών της και έτσι βρίσκουμε μόνο τις DisplayPort 1.2a και HDMI 2.0.

Επίσης, η AMD στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitch, ανάρτησε νέο teaser video που δείχνει την κάρτα από το πλάι και μπορείτε να το δείτε μέσα από τον YouTube player στη συνέχεια:

<iframe width="750" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/O5bVoIQrH7g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Η AMD Fiji XT ποζάρει για άλλη μια φορά στον φακό]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46280.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now