MetallicGR

"Ξεκαθάρισμα" κάνει η Microsoft στο Windows Store

Recommended Posts

[NEWS_IMG="Ξεκαθάρισμα" κάνει η Microsoft στο Windows Store]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Μερικές εβδομάδες πριν το λανσάρισμα των Windows 10, η Microsoft αποφάσισε να "διώξει" όσες εφαρμογές δεν πληρούν τις νέες προϋποθέσεις.

Σε μαζικό ξεκαθάρισμα εφαρμογών προχώρησε η Microsoft μιας και με τους νέους όρους πολλές από τις εφαρμογές που βρίσκονται στο Windows Store θα αφαιρεθούν καθώς δε βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης. Με βάση αυτά η Microsoft θα προχωρήσει με τέσσερα κριτήρια. Αρχικά θα μειώσει πολλές ίδιες εφαρμογές στο Store. Δεύτερον θα διασφαλίσει τη σωστή τιμολόγηση όσων εφαρμογών είναι επί πληρωμή. Θα ξεκαθαρίσει τις εφαρμογές που προσφέρουν κάποιου είδους πληροφόρηση και τέλος θα διασφαλίσει πως οι εφαρμογές χρησιμοποιούν σωστούς τίτλους και λέξεις-κλειδιά, καθώς υπάρχουν μερικές εφαρμογές με άσχετα keywords από αυτά που πρεσβεύουν, και χρησιμοποιούνται σαν μέσο προσέγγισης χρηστών.

[img_alt="Ξεκαθάρισμα" κάνει η Microsoft στο Windows Store]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46301.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Καλά google & apple δεν το συζητάω, αλλά θα ήθελα να δω τα # downloads που κάνει το windows store σε σχέση με τους μικρούς παίχτες (blackberry, amazon και τέτοια).

Link to comment
Share on other sites

Έχει που έχει λίγες, θα τις βγάλει κι αυτές...

Προτιμω 1000 καλες (που δουλευουν) παρα 10000 και να ψαχνω τις πρωτες 1000.

Φαγαμε το playstore στη μαπα τοσα χρονια... μια απο τα ιδια και στο appstore...

Link to comment
Share on other sites

Για το playstore συμφωνώ, πολύ σκουπίδι, αλλά όσα χρόνια είχα το iPhone, Δεν είχα κανένα θέμα και Δεν είχα αγοράσει ούτε μια εφαρμογή

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now