MetallicGR

Στο "Kepler Fix" του The Witcher 3 εστιάζει η NVIDIA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στο "Kepler Fix" του Witcher 3 εστιάζει η NVIDIA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Μπορεί οι κάτοχοι των AMD Καρτών να δυσαρεστήθηκαν με τα προβλήματα του HairWorks, όμως την ίδια αντίδραση βλέπουμε και στους κατόχους Kepler καρτών γραφικών.

Οι χαμηλές επιδόσεις των Kepler GPUs στο παιχνίδι Witcher 3 για το PC έχουν κάνει αρκετούς κατόχους της συγκεκριμένης σειράς να πιστεύουν, ότι γίνεται σκόπιμα, για να στρέψουν τα βλέμματα των gamers προς την GTX 900 σειρά Maxwell. Όπως τόνισε ο ManuelG στα forum της NVIDIA, η ομάδα ανάπτυξης των drivers εργάζεται όχι μόνο στο The Witcher 3, αλλά και σε μερικά ακόμα games που φαίνεται να έχουν χαμηλές επιδόσεις στο εν λόγω hardware. Πολλά sites που δοκίμασαν τον τίτλο στα συστήματά τους, είδαν πως για παράδειγμα η GTX 780 βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με μια GTX 960, ενώ την ίδια μοίρα έχει και η GTX 780 Ti, που έχει επιδόσεις κατώτερες από μια R9 290 (non-X).

[img_alt=Στο "Kepler Fix" του Witcher 3 εστιάζει η NVIDIA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46440.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now