MetallicGR

Το Facebook προσθέτει υποστήριξη κινούμενων εικόνων GIF

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Facebook προσθέτει GIF support]http://www.hwbox.gr/images/news_images/facebook.jpg[/NEWS_IMG] Οι κινούμενες εικόνες GIF έρχονται στο Facebook όχι όμως όπως φαντάζεστε.

Συγκεκριμένα το Facebook λανσάρει τη νέα λειτουργία η οποία όμως οι χρήστες δε μπορούν να ανεβάσουν τα δικά τους GIF απευθείας, παρά μόνο εάν τα "τραβήξουν" από άλλες υπηρεσίες όπως το imgur.com. Το Twitter έχει εφαρμόσει την εν λόγω τεχνική εδώ και αρκετούς μήνες σε όλες τις πλατφόρμες της, και συνοδεύεται από σχετικό πλήκτρο play, αφού πρώτα τα μετατρέψει σε βίντεο. Το Facebook αντίθετα δεν διαθέτει κάποιο auto play χαρακτηριστικό, όμως η προσθήκη είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά για την εν λόγω υπηρεσία. Τέλος, σε κάθε link GIF που αναρτάται, υπάρχει στο κέντρο η σχετική ένδειξη, την οποία και πρέπει να πατήσουμε για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή.

Δείτε επίσης και την πρώτη κοινότητα η οποία είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο νέο χαρακτηριστικό που εισήγαγε μόλις το Facebook.

[img_alt=Το Facebook προσθέτει GIF support]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46452.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Γιατί όχι ανέβασμα; Εδώ το 4chan επιτρέπει να ανεβάζεις gif εδώ και χρόνια χωρίς πρόβλημα. Και που; Στο 4chan που ποστάρεις χωρίς register. Τι φοβάται το facebook?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now