MetallicGR

Hybrid έκδοση της GTX Titan X λανσάρει η EVGA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Hybrid έκδοση της GTX Titan X λανσάρει η EVGA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga2.jpg[/NEWS_IMG] Νέα Titan X με custom cooler εμφανίζεται και επίσημα, αυτή τη φορά δια χειρός EVGA.

Με βάση τον GM200 πυρήνα της NVIDIA, η GTX Titan X έχει αποδείξει εδώ και μερικούς μήνες, ότι μπορεί να σταθεί στην κορυφή, ως η ταχύτερη μονοπύρηνη κάρτα γραφικών του κόσμου και η EVGA, μια από τις μεγαλύτερες συνεργάτιδες της NVIDIA στον χώρο των καρτών γραφικών, παρουσιάζει τη νέα της υλοποίηση, η οποία έρχεται με διπλό σύστημα ψύξης. Συγκεκριμένα, στην κάρτα βρίσκουμε συνδεδεμένο ένα ψυγείο διαμέτρου 120mm το οποίο οδηγεί επάνω σε μια τυπική αερόψυκτρα με sleeved σωληνώσεις, όμοια με την εργοστασιακή και εφοδιάζεται με blower-style cooler.

Παράλληλα η κάρτα έρχεται υπερχρονισμένη στα 1241 MHz boost clocks ενώ η μνήμη έχει μείνει αμετάβλητη στα 7GHz. Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι το cooler έχει χάλκινη βάση και μπορεί να δοθεί και ξεχωριστά. Τέλος, η τιμή που την είδαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της EVGA είναι $1099,99.

[img_alt=Hybrid έκδοση της GTX Titan X λανσάρει η EVGA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture46456.jpg[/img_alt]

[img_alt=Hybrid έκδοση της GTX Titan X λανσάρει η EVGA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture46455.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now