MetallicGR

Νέο σύστημα ψύξης για VGA ετοιμάζει η ASUS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο σύστημα ψύξης για VGA ετοιμάζει η ASUS]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Μια εικόνα που αναρτήθηκε στα forums της ASUS δείχνει ένα νέο σύστημα ψύξης με τρεις ανεμιστήρες.

Το φημολογούμενο διάδοχο του DirectCU II φαίνεται να ετοιμάζει η γνωστή κατασκευάστρια καρτών γραφικών, περιφερειακών και φορητών συστημάτων αφού δημοσίευσε στα forum της τη παρακάτω εικόνα. Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα σύστημα ψύξης για κάποια νέα κάρτα γραφικών, και έρχεται με τρεις ανεμιστήρες, τεράστια heatpipes, διατηρώντας το κόκκινο χρώμα των προϊόντων Republic of Gamers. Το επονομαζόμενο και DirectCU3 cooler σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έρχεται προεγκατεστημένο στημένο στη νέα GTX 980 Ti της NVIDIA, ενώ φυσικά ενδέχεται να "φορεθεί" και σε άλλες κάρτες της ASUS στο μέλλον.

[img_alt=Νέο σύστημα ψύξης για VGA ετοιμάζει η ASUS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture46461.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι αναποδα....κοιτα την θυρα.... Screenshot by Lightshot

Καλημερα..Ναι αυτο εννοουσα...Δλδ τα heatpipes κοιτανε προς την μητρικη και λογικα θα εχει τιποτα cool logos απο την μερια που φαινεται προς τα εξω..Απλα παλιοτερα πολλες φορες τετοιοι συνδιασμοι δημιουργουσαν θεμα γτ εβρισκαν τα heatpipes σε πυκνωτες αλλες θυρες κλπ..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now