MetallicGR

Η Patriot λανσάρει τις Viper 4 DDR4 στα 128GB

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Patriot λανσάρει τις Viper 4 DDR4 στα 128GB]http://www.hwbox.gr/images/news_images/patriot.jpg[/NEWS_IMG] Για όσους θέλουν πυκνότητα παρά ταχύτητα, η Patriot έρχεται για να προσφέρει και τα δύο σε ένα πακέτο.

Οι νέες DDR4 της Patriot έρχονται με πυκνότητα έως 128GB, ενώ είναι πλήρως συμβατές με την Intel X99 DDR4 platform και τους Haswell-E επεξεργαστές. Η Patriot λανσάρει δύο πακέτα επεκτείνοντας τη διαθέσιμη γκάμα των προϊόντων της με 64GB και 128GB με τις ταχύτητες να φτάνουν μέχρι και τα 2400MHz. Η τάση στην οποία λειτουργούν οι RAM είναι 1.2V και η εταιρεία υπόσχεται ακόμα υψηλότερες ταχύτητες στο μέλλον, ενώ οι σημερινές μητρικές θα τις υποστηρίξουν με ένα απλό BIOS update, όπως και στη περίπτωση των 128GB kits. Οι high end υπολογιστές μπορούν πλέον να εφοδιαστούν με αστρονομικά ποσά gigabyte, έχοντας ταυτόχρονα και υψηλή σταθερότητα μέσω του XMP 2.0. Τέλος, οι RAM έχουν timings 14-16-16-31 και θα τις δούμε στην έκθεση Computex.

[img_alt=Η Patriot λανσάρει τις Viper 4 DDR4 στα 128GB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46513.png[/img_alt]

Patirot Press Release

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now