Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS ZenWatch 2 με Gorilla Glass 3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus5.jpg[/NEWS_IMG] Ανακοινώθηκε στην Computex 2015 το νέο ZenWatch 2 της ASUS και εξοπλίζεται με την πολύ ανθεκτική επίστρωση Gorilla Glass 3.

Η δεύτερη γενιά ZenWatch βρίσκεται και επίσημα κοντά μας από την ASUS και έρχεται να αντικαταστήσει τα πρώτα ZenWatches που αποκαλύφθηκαν στην περασμένη IFA 2014. Η ASUS έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμή δύο εκδόσεις, με λουράκι 22mm και πρόσοψη 41mm καθώς και ένα με λουράκι 18mm και 37mm πρόσοψη που ανταποκρίνονται στη πλειοψηφία των καταναλωτών της αγοράς. Στη πρόσοψη συναντάμε μια OLED οθόνη η οποία προστατεύεται από την επίστρωση Gorilla Glass 3 και στο εσωτερικό ζει ένας Qualcomm Snapdragon SoC, όμως η ASUS δεν ανέφερε περισσότερες πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι. Τα νέα ZenWatches μπορούν να φορτιστούν χάρη στο νέο σύστημα μαγνητικής φόρτισης.

Η εμφάνισή του είναι αρκετά λιτή και θυμίζει έντονα το Watch της Apple. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως το εν λόγω smartwatch τρέχει Android Wear λειτουργικό σύστημα της Google, ενώ κάτι ακόμα που περιμένουμε από τη γνωστή εταιρεία είναι η τιμή των εν λόγω περιφερειακών.

[img_alt=ASUS ZenWatch 2 με Gorilla Glass 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46519.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now