MetallicGR

Νέο EVGA PresicionX 16 με πλήρη κάλυψη του DirectX 12

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο EVGA PresicionX 16 με πλήρη κάλυψη του DirectX 12]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga1.jpg[/NEWS_IMG] Πλέον μπορείτε να δείτε τα FPS και άλλα σημαντικά δεδομένα από το OSD του νέου PresicionX της EVGA.

Το εργαλείο υπερχρονισμού της κάρτας γραφικών της EVGA, γνωστό και ως PresicionX, φτάνει στην έκδοση 16 και μαζί του, έρχονται και μερικά καλούδια που θα χρειαστεί ο κάθε απαιτητικός gamer. Συγκεκριμένα, ο κύριος σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να αλλάξει τους χρονισμούς της κάρτας γραφικών του, τόσο του πυρήνα, όσο και της μνήμης, ενώ μπορεί να επέμβει ακόμα και στο power limit της NVIDIA για επιπλέον επιδόσεις. Κάτι εξίσου σημαντικό που προστίθεται στη νέα έκδοση του προγράμματος είναι η πλήρης υποστήριξη του νέου API της Microsoft, DirectX 12.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε real time FPS, χρονισμούς, χρήση μνήμης και πολλά άλλα στατιστικά μέσα από το Game, ή την DX12 εφαρμογή χάρη στο νέο OSD.

[img_alt=Νέο EVGA PresicionX 16 με πλήρη κάλυψη του DirectX 12]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46528.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now