MetallicGR

Αποκλειστικό: Νέα στοιχεία για την Fiji της AMD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα στοιχεία για την Fiji της AMD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Desktop με τον Catalyst να τρέχει δείχνοντας πληροφορίες για το εγκατεστημένο hardware.

Στο Chiphell εμφανίστηκε μια νέα εικόνα από έναν χρήστη ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του μια Radeon Fury κάρτα γραφικών. Η κάρτα διακρίνεται από τον Catalyst να έχει 8192MB HBM μνήμη η οποία τρέχει στα 1250MHz και έχει bandwidth 640GB/s, σχεδόν το διπλάσιο από την 290X. Αυτό που μας προβληματίζει είναι το μέγεθος, το οποίο έχει "κλειδώσει" στα 4GB εδώ και μερικές ημέρες, οπότε λαμβάνουμε την είδηση σαν φήμη. Επίσης διακρίνεται το Device ID που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι 1002-67C8 ενώ στην 290X είναι 1002-67B0. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό που διακρίνεται είναι η συχνότητα του πυρήνα που ανέρχεται στα 1150MHz.

Τέλος, από τα όσα γνωρίζουμε, η AMD επέλεξε να χρησιμοποιήσει την εν λόγω ονομασία στην επερχόμενη Radeon (για κάποιον ιδιαίτερο ίσως λόγο), κυρίως για να ταιριάξει με την πρόταση της NVIDIA που ακούει στο όνομα Titan X.

[img_alt=Νέα στοιχεία για την Fiji της AMD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums596-picture46591.jpg[/img_alt]

[mag_full=Νέα στοιχεία για την Fiji της AMD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums596-picture46590.jpg[/mag_full]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now