Pastelidis.n.s.

G.Skill PI Black DDR3-2000 Triple Channel Kits

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f4ef43501.jpg[/WRAPLEFT]Mία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής μνημών στον κόσμο, η γνωστη σε όλους μας G.Skill ανακοίνωσε σήμερα τις ταχύτερες DDR3 2000HMz 6GB (2GB x 3) της σειράς PI Black που έχουν κυκλοφορήσει για την Core i7 πλατφορμα και για το x58 chipset. Τα νέα kits της G.Skill παρέχουν εξαιρετική απόδοση και σταθερότητα στην ταχύτητα των 2000MHz με τα timings χρονισμένα στα 9-9-9-24. Όμως ο Coolaler κατά την διάρκεια του Taipei ITMonth 2008 έτρεξε τα συγκεκριμένα kit με timings 8-8-8-21. Οι PI Black ψύχτρες εξασφαλίζουν δροσερή και αξιόπιστη λειτουργία κατά τη διάρκεια extreme επιδόσεων. Τα νέα kit της G.Skill έρχονται με εφ'όρου ζωής εγγύηση.

2000-300.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι...δεν τελειώνει εκεί το μαθηματικό π :harhar:

'Για την απομνημόνευση των πρώτων λίγων δεκαδικών ψηφίων του αριθμού π έχουν επινοηθεί διάφοροι μνημονικοί κανόνες, ανάμεσά τους και η παρακάτω φράση, με την οποία μπορεί να θυμάται κανείς τα πρώτα 23 δεκαδικά ψηφία του π:

Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί, το κύκλου μήκος ίνα ορίση διαμέτρω, παρήγαγεν αριθμόν απέραντον, καί όν, φεύ, ουδέποτε όλον θνητοί θα εύρωσι

Το πλήθος των γραμμάτων κάθε λέξης της φράσης αυτής αντιστοιχεί σε καθένα από τα διαδοχικά ψηφία του αριθμού π (3,14159...)

Το ρεκόρ Γκίνες είναι 67.890 ψηφία και το κατέχει ο Lu Chao, 24-χρονος κινέζος φοιτητής. Του πήρε 24 ώρες και 4 λεπτά για να θυμηθεί και τα 67.890 δεκαδικά ψηφία του π χωρίς λάθος.'

Amazing... :P

Link to comment
Share on other sites

Το ξεθάβω λίγο το θεματάκι..Επειδή θέλω να πάρω άλλο ένα kitάκι για να έχω 6GB αλλα και με περιθώρια o/c , σκέφτομαι τις G.Skill αυτές στη 3GB έκδοσή τους.Απο memoryc έρχονται μαζί με μεταφορικά στα 210? περίπου..Αξίζουν τον κόπο?Υπάρχει κάτι άλλο εδώ καλό σε αυτή την τιμή?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now