MetallicGR

Η ASRock Gaming επαναπροσδιορίζει το Router με το G10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASRock Gaming επαναπροσδιορίζει τα Router με το G10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock1.jpg[/NEWS_IMG] Οι λεπτομέρειες που συνθέτουν το απόλυτο router από την ASRock Gaming!

Δρομολογητές, τα φαινομενικά ασήμαντο υποσύστημα ενός υπολογιστή που συχνά ξεχνιέται μετά το αρχικό σετάρισμα, και στο θυμόμαστε μόνο όταν το σήμα του WiFi είναι χαμηλό, κουνώντας το και στριφογυρίζοντάς το. Για την ακρίβεια, οι δρομολογητές μπορεί να είναι πιο ενδιαφέροντες απ' όσο φαντάζεστε. Συγκεκριμένα, ο πρώτος router της ASRock Gaming - G10 είναι ικανός να κάνει πολλά περισσότερα από το να παρέχει σήμα WiFi.

[img_alt=Η ASRock Gaming επαναπροσδιορίζει τα Router με το G10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums622-picture48028.jpg[/img_alt]

Βασικά, το ASRock Gaming G10 είναι ένας 4T4R router με 8 διπολικές και υψηλής ισχύος κεραίες, κρυμμένες στο κρυμμένες στο πορφυρό πολυγωνικό κουτί. Υιοθετεί τεχνολογίες όπως οι 802.11a/b/g/n/ac, Beamforming, Multi-User MIMO και άλλες. Θα αναρωτιέστε, "και τι σημαίνουν όλα αυτά σε απλά Ελληνικά;". Ο G10 προσφέρει την ισχυρότερη και ευρεία κάλυψη του ασύρματου δικτύου με ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και τα 1733Mbps!

[img_alt=Η ASRock Gaming επαναπροσδιορίζει τα Router με το G10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums622-picture48029.jpg[/img_alt]

Εκτός από τις αξιοσημείωτες επιδόσεις σαν router, έχει επίσης πολλές άλλες λεπτομέρειες. Αρχικά, ενσωματώνει δύο USB 3.0 θύρες για τη σύνδεση εκτυπωτών για τη δημιουργία ενός εύκολου network-attached storage συστήματος (NAS). Δεύτερον, έρχεται με αφαιρούμενο 2-in-1 dongle που μπορεί να χρησιμεύσει ως access point ταξιδίου, ή ως HDMI dongle με 2T2R 11n WiFi για τη προβολή όσων βλέπετε στην οθόνη της φορητής συσκευής σας σε ένα συμβατό με το Miracasting HDMI monitor.

[img_alt=Η ASRock Gaming επαναπροσδιορίζει τα Router με το G10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums622-picture48030.jpg[/img_alt]

Για να εξάψουμε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σας, η ASRock Gaming υπόσχεται προηγμένη IoT (Internet of Thing) τεχνολογία με τους νέους G10 δρομολογητές. Μέσω των υπέρυθρων πομπών και δεκτών στο εσωτερικό, μπορεί να μάθει τους υπέρυθρους κωδικούς από άλλες συσκευές όπως τηλεοράσεις, air condition ή βιντεοκονσόλες. Επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγξουν απομακρυσμένα μια από τις παρακάτω συσκευές μέσω του ASRock Router APP σε ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet, ή κάνοντας παράλληλα streaming και gaming σε πολλαπλές συσκευές. Τέλος, αυτός ο gaming router υποστηρίζει εγγενώς το Gaming Boost, το οποίο αναγνωρίζει και διαχειρίζεται έξυπνα της κίνηση του δικτύου. Δίνοντας περισσότερο bandwidth στα online games ή στις κονσόλες αυτόματα, έτσι ώστε οι gamers να έχουν μια πιο σταθερή και ομαλή gaming εμπειρία.

Δείτε επίσης:

http://www.hwbox.gr/news-motherboards/41034-computex-2015-asrock-press-conference-meros-proto.html

http://www.hwbox.gr/news-branded-pcs/41036-computex-2015-asrock-press-conference-meros-deitero.html

ASRock Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now