MetallicGR

Η ASUS ανακοίνωσε τη νέα αυτοματοποιημένη παραγωγή VGA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS ανακοίνωσε τη νέα αυτοματοποιημένη παραγωγή VGA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus2.jpg[/NEWS_IMG] Με 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη πλάτη της, η ASUS "αφήνει" τις κάμερες να μπουν στον χώρο παραγωγής των νέων καρτών γραφικών της!

Με πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες κατασκευάζονται πλέον οι κάρτες γραφικών της ASUS χρησιμοποιώντας την νέα Auto-Extreme τεχνολογία. Συγκεκριμένα, είναι η πρώτη αυτοματοποιημένη τεχνολογία κατασκευής με υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας Super Alloy Power II τα οποία ελέγχονται ένα προς ένα για την ποιότητα και την αντοχή τους. Παλιότερα, όταν στη παραγωγή χρησιμοποιούνταν ανθρώπινα χέρια, η πιθανότητα κάποιου λάθους στη παραγωγή ήταν αυξημένη. Η νέα τεχνολογία μειώνει αυτή τη πιθανότητα στο ελάχιστο καθώς ακόμα και τα επιμέρους υποσυστήματα κατασκευάζονται ακολουθώντας μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που έχει μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ το γεγονός ότι κανένας άνθρωπος δεν ακουμπάει τα components μεταφράζεται σε εξίσου μειωμένη οξείδωση. Αυτά σε συνδυασμό με το χαμηλότερο κόστος παραγωγής συμβάλλουν στα ποιοτικά προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Για τον λόγο αυτό η ASUS έφτιαξε ένα σχετικό βίντεο, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια της στην παραγωγή GPUs το οποίο μπορείτε να δείτε από τον παρακάτω player.

<iframe width="750" height="469" src="https://www.youtube.com/embed/aA7U6AcJCK8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now