MetallicGR

Διέρρευσε η ημερομηνία εμφάνισης των Windows 10 Mobile

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διέρρευσε η ημερομηνία εμφάνισης των Windows 10 Mobile]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Τον Σεπτέμβριο έρχεται η mobile έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος.

Η Microsoft μπορεί να έχει ήδη ανακοινώσει ότι η διαθεσιμότητα των Windows 10 για υπολογιστές θα έρθει στις 29 Ιουλίου, όμως τίποτα δεν είχε αναφερθεί για την mobile εκδοχή του λειτουργικού. Μέσω ενός εκπροσώπου της Microsoft, γίνονται γνωστές οι ημερομηνίες που θα εμφανιστούν τα 10 Mobile. Οι πληροφορίες βέβαια αφορούν κυρίως τους OEMs και όχι τους απλούς καταναλωτές οι οποίοι για να δουν το smartphone τους να τρέχει το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τουλάχιστον το Q4 του τρέχοντος έτους.

[img_alt=Διέρρευσε η ημερομηνία εμφάνισης των Windows 10 Mobile]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48313.png[/img_alt]

[img_alt=Διέρρευσε η ημερομηνία εμφάνισης των Windows 10 Mobile]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48312.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

[NEWS_IMG=Οι πληροφορίες βέβαια αφορούν κυρίως τους OEMs και όχι τους απλούς καταναλωτές οι οποίοι για να δουν το smartphone τους να τρέχει το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τουλάχιστον το Q2 του τρέχοντος έτους.

Q4 εννοείς (τώρα τρέχουμε στο Q2)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now