MetallicGR

E3 2015: Η Bethesda ανακοινώνει το Fallout 4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=E3 2015: Η Bethesda ανακοινώνει το Fallout 4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps3.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή εταιρεία Bethesda ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του press conference της τον νέο τίτλο.

Ο συγκεκριμένος τίτλος που αναμενόταν για αρκετό καιρό θα έρθει σε PC, PS4 και Xbox One στις 10 Νοεμβρίου του 201, ενώ αποκάλυψε και το Fallout 4: Pip Boy Edition, ένα πραγματικό Pip Boy gadget στο οποίο θα μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας και να πραγματοποιήσετε διάφορες ενέργειες. Η τιμή του όμως είναι κάτι παραπάνω από τσουχτερή καθώς θα φτάνει τα $119.99. Όσον αφορά το ίδιο το παιχνίδι, αυτό θα τρέχει σε μια νέα και ανανεωμένη έκδοση της μηχανή γραφικών Creation Engine η οποία τροφοδοτούσε και τα παλιότερα και προσθέτει μερικά νέα χαρακτηριστικά όπως dynamic volumetric lighting αλλά και Physically-based Rendering. Μαζί εμφανίστηκε και το πρώτο gameplay video το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

<iframe width="752" height="423" src="https://www.youtube.com/embed/WH1kuOiCJD0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Παραμένει το κλασσικό steampunk-οειδές artstyle του προηγούμενου Fallout.

Μεγάλη αναβάθμιση για το game με ενδιαφέροντα στοιχεία, το crafting ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now