MetallicGR

E3 2015: Xbox One Backwards Compatibility με το 360

Recommended Posts

[NEWS_IMG=E3 2015: Xbox One Backwards Compatibility]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35610.jpg[/NEWS_IMG] Περισσότερα από 100 παιχνίδια θα μπορούν να τρέξουν στην κονσόλα νέας γενιάς της Microsoft.

Η Microsoft προχωρά σε μια κίνηση, η οποία έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό σύμφωνα τόσο με τους φαν όσο μερικές "σιγανές" φωνές μέσα στη βιομηχανία του Gaming. Συγκεκριμένα ο Phil Spencer του τμήματος gaming της Microsoft θα κάνει την μετάβαση από την παλιά κονσόλα της (το 360) στη νέα (One) αρκετά πιο εύκολη και διασκεδαστική αφού θα επιτρέψει την εκτέλεση 360 παιχνιδιών, είτε σε ψηφιακή μορφή, είτε απλά χρησιμοποιώντας το αυθεντικό DVD Disc που έχετε στη κατοχή σας. Ο Spencer ανέφερε μάλιστα πως πολλά παιχνίδια θα τρέχουν υπέροχα στη νέα κονσόλα και αυτή η κίνηση ήταν κατά κάποιο τρόπο αναμενόμενη μιας και οι πωλήσεις το Xbox One βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με το PS4. Τέλος, η MS λανσάρει και την 1TB έκδοση του Xbox One.

[img_alt=E3 2015: Xbox One Backwards Compatibility]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture48524.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον, γιατί στην αρχή υποστήριζαν ότι δεν θα υπάρξει συμβατότητα. Μεγάλο boost ειδικά γι' αυτούς που είχαν μεγάλη συλλογή από XB360 παιχνίδια που μάλλον σκονιζόντουσαν σε κάποια βιβλιοθήκη έως τώρα. Ενδιαφέρον και το framework που κρύβεται από πίσω, και το οποίο θα κάνει και ελαφρύ upscalling.

Take that PS4.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now