Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ε3 2015: Rise of the Tomb Raider]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG] Αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Xbox έρχεται το νέο installment όπου θα πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας... Lara!

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου είναι η 10η Νοεμβρίου και το παιχνίδι θα έρθει στο Xbox One και το 360 αλλά σε καμία άλλη πλατφόρμα δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft στο press conference της στην φετινή E3 2015. Η αποκάλυψη συνοδεύτηκε και από ένα σχετικά μεγάλο demo video στο οποίο βλέπουμε την Lara να παλεύει με τα στοιχεία της φύσης σε ένα παγωμένο τοπίο γεμάτο με ατελείωτους γκρεμούς. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία από το Amazon τόσο για το One όσο και για το 360 της προηγούμενης γενιάς.

Twitch

<iframe width="750" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/pg0QaLpVg6A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="750" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/vF07oLpHEBw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Πολυ σαπίλα αυτές η κονσόλες (ειδικά το 360 είναι +200 ετών), ελπίζω να έρθουν στα συγκαλά τους και να το κυκλοφορήσουν και σε PC.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now