MetallicGR

Ε3 2015: Η Microsoft ανακοίνωσε το Recore

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ε3 2015: Η Microsoft ανακοίνωσε το Recore]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure3.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο Xbox exclusive της Keiji Inafune studios μας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου άνθρωποι και ρομπότ συνυπάρχουν (σχεδόν) αρμονικά.

Το studio ανάπτυξης είναι αυτό που δημιούργησε το Metroid Prime και μέχρι στιγμής υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για τον τίτλο. Στο trailer που εμφανίστηκε στην Ε3 βλέπουμε την πρωταγωνίστρια μας τυγχάνει να είναι από τους τελευταίους ανθρώπους που έχουν μείνει στη Γη και συνοδεύεται από ένα ρομπότ που μοιάζει με σκύλο, όταν ξαφνικά πέφτει σε μια ενέδρα άλλων εχθρικών ρομπότ. Το σκυλάκι προστατεύει την πρωταγωνίστρια, η οποία αφαιρεί με ιδιαίτερη ευκολία και μαεστρία τη ζωή από τα εχθρικά ρομπότ. Το πιο ευάλωτο σημείο τους είναι ο "πυρήνας" και από εκεί φαίνεται να είναι εμπνευσμένος και ο τίτλος του παιχνιδιού ενώ φαίνεται ότι οι πυρήνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα ρομπότ. Το game αναμένεται για το XBox One την Άνοιξη του 2016.

<iframe width="854" height="510" src="https://www.youtube.com/embed/ZtfY27pYri0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now