MetallicGR

Η Samsung πιέζει την αγορά DRAM για χαμηλότερες τιμές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Samsung πιέζει την αγορά DRAM για χαμηλότερες τιμές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] "Κόντρα" στους αναλυτές πηγαίνει η Samsung Electronics καθώς με βάση διάφορες αναφορές από τον χώρο της βιομηχανίας, αναμένεται να ρίξει τις τιμές των DRAM.

Κάτι που θα συμπαρασύρει και άλλες γνωστές και μικρότερες εταιρείες στον χώρο, με πρωταρχικό στόχο, να μείνουν ανταγωνιστικές. Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια αισθητή πτώση στις τιμές DRAM, όπως τις DDR3 μνήμες για desktop και laptop, ενώ η Samsung είναι η μόνη εταιρεία που κατασκευάζει τις DRAM του στη λιθογραφία των 20nm, καθώς οι άλλες μεγάλες Micron και SK Hynix χρησιμοποιούν τις μεθόδους των 25nm και 28nm. Η πτώση αναμένεται να περάσει και στις LPDDR, τις νέες μνήμες χαμηλής κατανάλωσης για smartphones και tablets, οπότε ίσως οδηγήσει σε ελαφρώς μειωμένες τιμές από τους OEMs προς τους καταναλωτές το επόμενο διάστημα.

[mag_full=Η Samsung πιέζει την αγορά DRAM για χαμηλότερες τιμές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48577.png[/mag_full]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now