Tyiji

Pc Case

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά έγινα μέλος πριν λίγες ώρες αλλά από το σίτε σας παρακολουθώ πολλά πράγματα μέσω το fb. Επειδή είμαι καινούργιος στο φόρουμ δεν ήξερα που να γράψω για την αγορά του κουτιού. Ελπίζω να είμαι στο σωστό μέρος. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Έχω ένα κουτί msi commander 1 κάπως έτσι πρέπει να λέγεται και το μισώ πολύ. Το έρφλόου του πιστεύω είναι χάλια καθώς έχει μόνο ένα exhaust fan. Η cpu cooler είναι η Coolermaster Evo 212 και η κάρτα γραφικών η evga 750ti superclocked ftw. Δεν έχω modular psu. Οι θερμοκρασίες που έχω όπως είναι τώρα το σύστημά μου είναι στους 40 idle temps με 4 καρτέλες ανοιχτές nvidia geforce experience steam battlenet και skype. Η gpu παίζει στους 34 σε κατάσταση idle. Τώρα σε full load ο επεξεργαστής πάει γύρω στους 54-62 Max (το λέω έτσι γιατί κάνει όλη την ώρα bounce πάνω κάτω αλλά συνήθως είναι στους 54 εκεί).Η κάρτα γραφικών φτάνει και τους 70.Ξέχασα να πω ότι έχω έναν ι7 3770 επεξεργαστή και η μητρική μου είναι η gigabyte ud3h-z77x atx . Επίσης την κάρτα γραφικών την έχω 3ς μήνες αλλά τώρα με τις ζέστες ξεκίνησε να πηγαίνει έτσι. Την ψήκτρα την έχω μόλις 2 εβδομάδες. Λοιπόν έχω ας πούμε 120Ε και σκοπεύω να τα δώσω σε ένα δροσερό κουτί. Σε αυτό το price range αυτά που κοίταξα είναι το 410 της nzxt το fractal design define r5, το Corsair 540 high airflow έτσι πρέπει να λέγεται και λίγο πιο φτηνό το phantek enthoo pro. Αυτό που θέλω είναι ένα δροσερό κουτί. Δεν ξέρω αν έχω βάλει καλά κουτιά στην λίστα αυτή αλλά θέλω να ακούσω προτάσεις πραγματικά. :) Αν δεν σας κάλυψα πλήρως μπορείτε να μου ζητήσετε παραπάνω Info. :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by Tyiji
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω όλα τα κουτιά που κοιτάς ειναι καλά.

Εγώ έχω το enthoo pro και είμαι ευχαριστήμενος, ειναι κάλο case κατά την γνώμη μου και ευρύχωρο.

Link to comment
Share on other sites

Steve ευχαριστώ για την απάντηση.

Κοίτα από έτσι μία ματιά νομίζω πως έτσι πιο καλά στο πρόβλημα που έθεσα παραπάνω σαν λύση ταιριάζει το corsair κουτάκι. Τα cons του που τα κοίταξα είναι ότι δεν έχει dust filters στο psu kai top. Επίσης νομίζω είναι το drive storage και ότι είναι πολύ ευαίσθητα τα side panels. Επίσης και το r5 όπως και όλα τα κουτιά έχουν τα δικά τους cons και για μένα επίσης con είναι ότι στο phantek τα usb ports είναι μέσα στην θήκη και όχι έξω. Επίσης μου αρέσει πολύ σαν κουτάκι αυτό. Μήπως κάνω λάθος για την επιλογή μου;

Link to comment
Share on other sites

Κοιτά δεν έχω ψάξει πολύ το θέμα με τα κουτιά.

Άπλα το corsair έχει αυτό το τετράγωνο σχήμα άμα σε βολεύει τότε οκ.

Άπλα στο θέμα με το airflow έπαιζε ρόλο και ότι είχες μόνο ένα φαν στο κουτί.

Τι εννοείς oταν λες ότι τα usb ειναι μέσα στην θήκη?

Έτσι ειναι τα usb.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αυτό εννοώ το πορτάκι χεχε μου την δίνει στα νεύρα χεχε δεν ξέρω τι κόλλημα έχω φάει αλλά όπως και να το δω δεν μου κάθεται καλά στον λαιμό.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη το εψαχνα και εγω  πριν καποιες εβδομαδες ,προχειρα μπορω  να θυμηθω και το EVOLV επισης απο την Phanteks  ή τα 450D & 400C  απο την corsair και νομιζω και το 350D αλλα ειναι mATX. Η το Deepcool Dukase ή το inwin 303, τα versa 27 & 28 απο την thermaltake και υπαρχουν και αρκετα αλλα που δεν μπορω να θυμηθω τωρα.

 Οπως και να εχει , περισσοτερες πληροφοριες και για τις  ακριβεις διαστασεις και την θεση την οποια υποστιριζεται αναλογα με τις επιθιμιες σου, (μπροστα και πανω η μονο μπροστα η μονο πανω) θα βρεις στο site του κατασκευαστη οπως ειπωθηκε και ποιο πανω.

 

tip > μπες στο pcpartipcker , διαλεξε ενα ΑΙΟ 240 MM και απο τα πλαινα φιλτρα επελεξε  με την σειρα mid tower, τον τυπο της μητρικης σου &  view compatible cases.  Καλο :read:

Edited by Agelos
Link to comment
Share on other sites

για να μην ανοίγω νέο τοπικ γνώμη για κουτί COOLERMASTER MASTERCASE MC600P είναι το γνωστό Mastercase 6 το οποίο έχει temper glass και τιμη πλεον γυρω στα 129-130 ευρώ μου αρέσει που είναι modular το κανεις μεσα οτι θες εχει χωρο να παιξεις μπαλα  εχω δει και το review σας ... γενικα ποια ειναι η γνωμη σας

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now