MetallicGR

Η EVGA X99 Micro2 μητρική σύντομα διαθέσιμη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η EVGA X99 Micro2 μητρική σύντομα διαθέσιμη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga2.jpg[/NEWS_IMG] Η EVGA πραγματοποίησε όλες τις δοκιμές της και ετοιμάζεται να λανσάρει την X99 Micro2 μητρική για τους enthusiasts.

Όσοι θέλουν να χτίσουν ένα MicroATX σύστημα θα μπορούν να το κάνουν αρκετά σύντομα, μιας και η EVGA ετοιμάζει την X99 Micro2. Η μητρική θα βασίζεται στο γνωστό X99 Chipset της Intel και θα εφοδιάζεται με τέσσερα DIMM slots για quad channel configurations έως και 64 GB DDR4, τρεις PCIe x16 (x16/x16/x8), μια 32 Gb/s M.2 υποδοχή για SSD NVMe τεχνολογίας. Παράλληλα υπάρχουν δέκα SATA 6 Gb/s θύρες, δύο USB 3.1 και μια από αυτές είναι Type-C, έξι USB 3.0, οκτακάναλο ήχο με ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών και gigabit Ethernet. Η εμφάνιση βαδίζει στα συνήθη μονοπάτια της EVGA με το γκρίζο και μαύρο industrial color scheme.

[img_alt=Η EVGA X99 Micro2 μητρική σύντομα διαθέσιμη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48707.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αρκετα ομορφη...Και διορθωσαν πολλα αισθητικα λαθοι που ειχαν κανει στην πρωτη...cough cough red capacitors...

Καταλαβαίνεις πως όποιος γράφει εδω μέσα αγαπάει το hardware από μόνο και μόνο όταν μιλάει για αισθητικά λάθη σε μητρικές <3 :hehe::T:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now