MetallicGR

Η Zotac παρουσιάζει τον πρώτο της SSD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Zotac παρουσιάζει τον πρώτο της SSD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/zotac.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή για τα έτοιμα συστήματα και τις κάρτες γραφικών της Zotac σκοπεύει να μπει στην αγορά SSD με μια νέα σειρά.

Αρχικά με ένα μόνο μοντέλο χωρητικότητας 120GB και θα ονομάζεται Zotac Speed 120. Το form factor που επέλεξε η Zotac είναι 2.5”/7mm και χρησιμοποιεί το Serial ATA-6Gb/s interface για την σύνδεσή του με το σύστημα. Επιπλέον στα specs του βρίσκουμε 32MB DRAM cache για τα προσωρινά αρχεία, ενώ οι ταχύτητες δεν συναρπάζουν, τουλάχιστον στα writes, που δεν ξεπερνούν τα 170MB/s, με τα reads να βρίσκονται σε πιο υψηλά επίπεδα, κοντράροντας ακόμα και flagship drives της αγοράς, στα 521MB/s. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ποιες NAND Flash θα ζουν στο εσωτερικό του SSD της, ενώ ακόμα και ο controller παραμένει άγνωστος. Η Zotac θα ξεκινήσει την διάθεση των drive της προς το παρόν μόνο στην αγορά της Κίνας με βλέψεις για επέκταση στο προσεχές μέλλον.

[img_alt=Η Zotac παρουσιάζει τον πρώτο της SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48723.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

170 ονομαστικά δλδ 70 με το ζόρι..ρε άντε φτιάξε καμιά καρτούλα με περίεργη ψήκτρα και παράτα μας ήσυχους..έχει γεμίσει η αγορά σκουπίδια..

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει να κάνει με το προϊόν...έχει να κάνει με το branding...όπως έκανε και η MSI, όπως κάθει η Galax και όπως κάνουν και άλλες που απλά θέλουν να πιάσουν τους fan τους και να φτιάχνουν και έτοιμα συστήματα χωρίς άλλα brands μέσα...

Link to comment
Share on other sites

Την άκυρη μάρκα που θα βγάλει (αν) τελευταία κάποιο firmware update, για κανένα λόγο δεν θα την προτιμούσα. Και ας ήταν και απλό rebrand "δοκιμασμένου" προϊόντος...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now