MetallicGR

Sapphire Radeon 300 Series NITRO κάρτες γραφικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sapphire Radeon 300 Series NITRO κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sapphire.jpg[/NEWS_IMG] Με κίνητρο την αποκάλυψη και διάθεση των Radeon 300 Series στην αγορά, η Sapphire ανακοίνωσε τις δικές της προτάσεις για την mainstream αγορά.

Η SAPPHIRE λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων NITRO, η οποία αποτελείται μέχρι στιγμής από τις 300 Series κάρτες γραφικών που εμφανίστηκαν πριν από λίγες ημέρες από την AMD και καλύπτουν ένα μεγάλο ποσοστό των entry level, mainstream και enthusiast καταναλωτών. Οι προτάσεις της Sapphire αποτελούνται αρχικά από τις R7 370, R9 380 και τέλος την R9 390, όλες τους με custom PCB και custom σύστημα ψύξης το οποίο αποδίδει σαφώς καλύτερα από αυτό που προτείνει η AMD. ΟΙ κάρτες κατασκευάζονται με ποιοτικά υλικά όπως τους SAPPHIRE Black Diamond Chokes και υποστηρίζουν όλα τα πρόσφατα standards και τεχνολογίες, DirectX 12, AMD FreeSync, TrueAudio, Liquid VR, VSR scaling και αναλύσεις Ultra HD.

Παράλληλα η εταιρία λανσάρει και το SAPPHIRE NATION, έναν διαδικτυακό χώρο όπου όλοι οι enthusiasts θα μαθαίνουν νέα από τον χώρο του PC hardware και του gaming. Τέλος, οι κάρτες γραφικών βρίσκονται ήδη στην αγορά.

H Sapphire παρουσιάζει την νέα σειρά γραφικών καρτών για Gamers SAPPHIRE NITRO.

Η πρόσφατη είσοδος της σειράς Radeon R300 δεν ήταν το μόνο ντεμπούτο στο χαρτοφυλάκιο της Sapphire Technology την παρούσα στιγμή. Μαζί με την γκάμα των προϊόντων με νέα chipsets Radeon, η Sapphire έχει παρουσιάσει στην παγκόσμια αγορά την πιο ειδική έκδοση γραφικών καρτών η οποία είναι απόλυτα αφιερωμένη στου gamers όλου του κόσμου, την σειρά Sapphire ΝΙΤRO.

Η σειρά SAPPHIRE Nitro είναι γεμάτη με ειδικά χαρακτηριστικά τα οποία θα ξετρελάνουν του gamers. H Sapphire για την ειδική αυτή έκδοση, επέστρεψε ουσιαστικά, πίσω στο σχεδιαστήριο της, για να σχεδιάσει μια κάρτα της οποίας τα χαρακτηριστικά να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την αποδεδειγμένη εμπειρία (σε απόλυτο βαθμό) των ανθρώπων της επάνω στις high-end κάρτες γραφικών. Ως αποτέλεσμα ήταν η κατασκευή της νέας σειράς SAPPHIRE NITRO με όλα όσα χρειάζονται για να φέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιών που διατίθενται για τον κάθε προϋπολογισμό οποιουδήποτε gamer. Αυτές περιλαμβάνουν:

Ψύξη

Οι κάρτες SAPPHIRE NITRO εξοπλισμένες με την επόμενη γενιά του Tri-X και Dual-X ψύκτες. Όλα τα ανεμιστηράκια είναι με διπλό ρουλεμάν για μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να απωθούν τη σκόνη. Εκτός του ότι η ψύξη NITRO χρησιμοποιεί το Intelligent Fan Control II (IFC II) που ενεργοποιεί τους ανεμιστήρες ή απενεργοποιεί ανάλογα με το κάθε φορτίο. Εαν η κάρτα είναι κάτω από το χαμηλό στρες όλα τα ανεμιστηράκια σβήνουν αυτόματα και συνεχίζεται η «Δράση» εντελώς αθόρυβο.

Ηλεκτρονικά

Για να διασφαλιστεί καλύτερα η σταθερότητα της σειράς SAPPHIRE NITRO, τα εν λόγω προϊόντα χρησιμοποιούν το Black Diamond Chokes, τα οποία είναι ένα σημαντικό συστατικό της ρύθμισης ισχύος σε μια κάρτα γραφικών, και τα SAPPHIRE Black Diamond Chokes με ενσωματωμένη ψύκτρα λειτουργούν 10% πιο δροσερά και με 25% περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας από ό, τι ένα απλό choke. Επιπλέον, έχουν εφαρμοστεί οι εξαιρετικά αξιόπιστοι πυκνωτές με διάρκεια ζωής 16 χιλιάδων ωρών.

Σχεδίαση

Στις κάρτες NITRO το περίβλημα του ανεμιστήρα είναι στερεωμένο στο PCB καθιστώντας την κάρτα πιο άκαμπτη έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για οποιοδήποτε πέλμα στερέωσης. Ο απλός και κομψός σχεδιασμός της θα ταιριάζει σε όλα τα συστήματα ειδικά όταν ο πρωταρχικός στόχος είναι η αισθητική.

Επιδόσεις

Για να ολοκληρώσει την απόλαυση και την ποιότητα, η σειρά SAPPHIRE NITRO έρχεται με την τελευταία αρχιτεκτονική γραφικών από την AMD να εξασφαλίσει γρήγορο, αξιόπιστο παιχνίδι, και με την καλύτερη δυνατή απόδοση για την πλειοψηφία των PC gamers. Έτσι, ότι gamer και να είστε, η σειρά SAPPHIRE NITRO μεγιστοποιεί την απόδοση, την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα για τον προϋπολογισμό σας.

[img_alt=Sapphire Radeon 300 Series NITRO κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48675.png[/img_alt]

[img_alt=Sapphire Radeon 300 Series NITRO κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48676.png[/img_alt]

[img_alt=Sapphire Radeon 300 Series NITRO κάρτες γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48677.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το μάρκετινγκ με τα chokes απ'όλες τις εταιρίες έχεικαταντήσει αστεία γραφικό.

Ο ένας black diamond, ο άλλος από φερίτη, ο άλλος του στρατού...ο άλλος του Ironman...και μέσα

είναι όλα τα ίδια :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Αυτο λες εσυ? Εδω το πλ@ισι0 εφερε την απλη στα 500 ευρω και την x στα 640...Ελεος..οτι ναναι...οτι προλαβουν να αρπαξουν απο ανυποψιαστο κοσμακι...

Edited by cosmo21
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το μάρκετινγκ με τα chokes απ'όλες τις εταιρίες έχεικαταντήσει αστεία γραφικό.

Ο ένας black diamond, ο άλλος από φερίτη, ο άλλος του στρατού...ο άλλος του Ironman...και μέσα

είναι όλα τα ίδια :hehe:

+1000.

Μόνο πηνία τυλιγμένα από παρθένες δεν έχουμε δει!

Κάποια είναι κούφια και κάποια είναι κολλημένα συμπαγή, και πλεονεκτούν σε whine. Από εκεί και πέρα, ένα τυλιγμένο σύρμα είναι, ψυχραιμία λίγο με τα διαμάντια ρε Sapphire :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now