MetallicGR

Η Lenovo ετοιμάζει το δικό της HDMI PC Stick

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Lenovo ετοιμάζει το δικό της HDMI PC Stick]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35425.jpg[/NEWS_IMG] Στα βήματα της Google πατάει και η Lenovo με την ανακοίνωση ενός νέου HDMI Dongle.

Το Dongle έρχεται να αντιμετωπίσει τις λύσεις της Google (ονόματι Chromcast) αλλά και της Intel, αφού πρόσφατα μπήκε και αυτή στο παιχνίδι με το πολλά υποσχόμενο compute stick. Το Stick της Lenovo θα ονομάζεται ideacentre Stick 300 και θα εφοδιάζεται με τον επεξεργαστή Intel Atom και θα πλαισιώνεται από 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Το σύστημα θα είναι ιδανικό για internet, εφαρμογές γραφείου, πολυμέσα και συνομιλίες (video calls, chat Κλπ). Το λειτουργικό σύστημα θα είναι τα Windows 8.1 ενώ και τα Windows 10 αποτελούν μια επιλογή, μιας και θα αποκαλυφθούν επίσημα στις 29 Ιουλίου. Από πλευράς εισόδων και εξόδων υπάρχει μια Microsd, μια micro USB και μια standard USB θύρα.

Η Lenovo τιμολογεί το HDMI stick στα 130 δολάρια, λίγο χαμηλότερα από άλλες προτάσεις στον χώρο και θα γίνει διαθέσιμο σύντομα.

[img_alt=Η Lenovo ετοιμάζει το δικό της HDMI PC Stick]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48880.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now