MetallicGR

Το OnePlus 2 θα εφοδιάζεται με USB Type-C θύρα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το OnePlus 2 θα εφοδιάζεται με USB Type-C θύρα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Η OnePlus προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως το επερχόμενο flagship smartphone της θα εφοδιάζεται με την USB Type-C 3.1 θύρα.

Η εταιρεία τόνισε πως θέλει να ακολουθήσει και με μεγάλη προθυμία, τον δρόμο που άνοιξε το νέο πρότυπο USB Type-C 3.1 καθώς εκτός των μεγαλύτερων ταχυτήτων και των διάφορων "ευκολιών", όπως την αμφίδρομη τοποθέτηση, θα μπορεί να μεταφέρει περισσότερη ενέργεια, φορτίζοντας τις συμβατές συσκευές ταχύτερα. Ένα από τα πρώτα smartphones της αγοράς που θα υποστηρίξουν το νέο πρότυπο θα είναι και το OnePlus 2. Το smartphone όπως υποστηρίζουν οι πηγές θα φοράει τον Snapdragon 810 της Qualcomm και θα εμφανιστέι στην αγορά φέτος. Τέλος, ένα ακόμη flagship smartphone που θα χρησιμοποιεί την εν λόγω θύρα θα είναι το Galaxy Note 5 και θα το δούμε πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση IFA.

[img_alt=Το OnePlus 2 θα εφοδιάζεται με USB Type-C θύρα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture48882.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now