GoriLLakoS

New NextSensor 2.7.2.0 build 0711 !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/546a706ee85497.jpg[/WRAPLEFT]

Καιρός να αλλάξετε το "αρχαίο" speedfan με το Next Sensor, μέχω του οποίου μπορείτε να βλέπετε θερμοκρασίες, ταχύτητες ανεμιστήρων και το Voltage του συστήματος σας. Το Next Sensor διαβάζει δυναμικά και μπορεί να δείχνει τις διακυμάνσεις voltage σε VCore, VDIMM, VAGP, VLDT, VBAT, 5VSB, 3VSB, +12, -12, +5V, -5V, +3.3V. Διαβάζει τιε θρμοκρασίες σε CPU, Northbridge και HDD ενώ παράλληλα έιναι ικανό να διαβάζει και αρνητικές θερμοκρασίες και τις στροφές από 3 ανεμιστήρες.

Υποστηρίζει πολλά ολοκληρομένα απο τις γνωστές μας εταιρίες Winbond, Fintek & ITE Super I/O LPC και διαβάζει την θερμοκρασία στους AMD64 απευθείας απο την on-die θερμική δίοδο.

Ένα πρωτότυπο χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι πώς μπορεί ο Administrator του συστήματος να βλέπει τις θερμοκρασίες, voltages και Fan Speeds μέσω LAN ή δικτύου χρησιμοποιόντας οποιοδήποτε web browser.

Ενώ τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το Thermal Alarm Function του προγράμματος που κάνει τεχνιτό throttling σε επεξεργαστές ώστε να αποφέυγεται η υπερθέρμανσή τους σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]

[ Κατεβάστε το απο εδώ...]

Link to comment
Share on other sites

Το είχα δοκιμάσει όταν είχε πρωτο βγεί και μπορώ να πώ ότι και τότε ήταν πολύ καλό.

Το speedfan βέβαια έχει άλλη χάρη :P

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα διαβάζει σωστά τα temps του πυρήνα???Τα ίδια είχα δεί και με το everest ultimate edition, ενώ το θερμόμετρο στον επεξεργαστή λέει άλλα. Διαφορά μεγαλύτερη από 5 C.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now